Electra Elite: “Jelena Karleuša mi nije konkurencija”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Popularna estradna zvezda, Electra Elite, neko je ko samom svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nakon kraće medijske pauze, odlučila je da zablista u punom sjaju, te nam je tako pripremila i nove numere, koje će uskoro biti lansirane i puštene u etar.

Electra je i ovoga puta otvoreno govorila o svemu, a upravo u intervjuu za “DeToxic”, priznala nam je koliko je i zašto ona zapravo potrebna našoj zemlji.

– Electra je veoma potrebna Srbiji, ne samo zbog skandala, nego upravo i zbog nekog zdravog razuma, zdravih priča. Puštamo mnogo dobrih stvari u ovoj državi, bez obzira na situaciju, mi smo na mnogo dobrom putu – istakla je ona, a potom progovorila i o jednom novom hitu koji nam priprema.

– Diva priliči meni, i ta pesma ima veliko značenje za mene. Moja ćerka se zove diva, tako da smo ubili tri komarca jednim udarcem – rekla je pevačica i dodala:

-Znam da je vaša diva Jelena Karleuša, ali ja stvarno mislim da se ona neće ljutiti što ja snimam pesmu “Diva”. Nismo mi konkurencija jedna drugoj, dosta mesta na estradnom nebu ima. Nas dve smo potpuno različiti fazoni – rekla je ona.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci