[acf field="pre_title"]
PESMA KOJA OSVAJA TRENDING

Electra: To je bila ljubav na prvi pogled

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Pre samo nedelju dana na YouTube-u osvanuo je jedan neobičan duet koji već osvaja trending. U pitanju su Electra Elite i naša mlada pevačica Angellina, a pesma se zove „Lepa sam“. Neminovno je da je spot digao estradu na noge, a Electra je ekskluzivno za DeToxic emisiju otkrila sve o njihovoj saradnji.

„Ja reči nemam koliko je ovo divna saradnja bila, to je bila ljubav na prvi pogled, zapravo prvo na telefonski poziv i u roku od 24 sata mi smo već imale završenu priču. Pesma je bila odavno spremna koju je ona napisala. Ono što sam ja imala u glavi, Angellina je već imala na papiru. Ona je pre svega jedan veliki čovek, a i umetnik“ – rekla je Electra.

Electra je pre nekoliko godina odlučila da promeni život, operiše se i postane žensko, a iza sebe ima brak i dvoje dece koji nikada nisu osudili njenu odluku. Ona je za naše kamere ispričala sve o njenom načinu života.

„Electra je nekada teško i jako ime koje ne može svako da iznese, a meni baš priliči. Elite nema nikakve veze sa mojom imovinom, novčanikom ili nekim drugim materijalnim stvarima, to je samo nešto propratno. Što se tiče muzike, ja sam neko ko se razume u muziku i voli da je sluša, što se kaže slušam sve od Silvane do Nirvane. Mnogo volim narodnu muziku, a ova pesma je bila eksperiment i definitivno je namenjena meni. Moj glas je potpuno drugačiji i predstavlja electro deep voice. Jeste da zvuči malo grublje, ali to je ono što je u svetu popularno“ – kaže Electra Elite.

„Ne susrećem se često sa negativnim komentarima, pogotovo ne u inostranstvu, ali zadesi se neki putem YouTube-a. Ja inače ne čitam šta ljudi pišu, neka pišu i neka nastave da me hejtuju, ali meni to zaista ništa ne znači jer ja znam ko sam i šta sam. Mnogo sam prošla u životu i verujte mi da sam veoma jaka, psihički ali boga mi i fizički“ – dodala je Electra kroz smeh.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci