Elma Sinanović o Ceci: „Drago mi je da je sreća, dopada mi se Bogdan!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Elma Sinanović napravila je pauzu u karijeri kako bi bila kraj svog supruga u teškim trenucima. Ona ne krije da je njen uspeh bio zagarantovan jer je imala moćnog supruga koji joj je sve omogućio, a ona je imala talenat za pevanje.

Muž joj je bio veliki oslonac i podrška kako u životu, tako i u karijeri, a posle njegove smrti dugo nije mogla da se oporavi. Sada se polako, ali sigurno u punom sjaju i sa novim pesmama vraća na scenu.

„Lepa, a sama” je opis koja važi za Elmu i njen ljubavni život. U intervjuu za 24sedam ona je priznala da emotivnog partnera nema, ali da i dalje veruje u ljubav i da je otvorena za nove ljubavne priče.

https://toxictv.rs/wp-admin/post-new.php

– Što se tiče mog emotivnog života, ja sam sama i fokusirana sam na posao, za ostalo nisam zainteresovana. Nikad se ne zna šta nosi život, ja sam otvorena za vezu, ali trenutno je situacija takva.

Pevačica ne krije sreću što je njena dobra prijateljica Ceca Ražnatović konačno našla partnera sa kojim uživa i kraj koga je srećna.

– Ja volim mnogo moju Ceki. Drago mi je što je ona srećna i zadovoljna. Nadam se da će tako da ostane zauvek. Meni se Bogdan mnogo dopada. Sve je super.

Podsetimo, uskoro publiku očekuje duet Elme i Slobe Radanovića. Iako jemnoge iznenadila njihova saradnja, pevačica ističe da je on jedan od najboljih pevača mlađe generacije, te da joj je zadovoljstvo što su snimili duet.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci