Elma Sinanović o podršci kolega i nepristojnim ponudama tokom karijere

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nakon duže medijske i diskografske pauze, vlasnica čuvenih hitova “Tugo, tugo”, “Gradske priče”, “Volim te”, i mnogih drugih, vratila se u velikom stilu na estradnu scenu, predstavivši singl i spot “Tajiš”.

Gostujući u emisiji “Tranquilo”, Elma Sinanović je istakla da nastavlja tamo gde je stala, da joj izuzetno znači podrška kolega koji hvale novu pesmu i snimaju covere starih hitova, kao i da ume da “namiriše” hit, ali i to da se uzda da će numera “Tajiš” dostići uspeh njenih dosadašnjih, velikih hitova koji su ostavili snažan pečat.

Elma Sinanović
Elma Sinanović, foto: Toxic

U razgovoru sa Tijanom, Elma je otvoreno pričala o tome da je ‘93 godine, kada je počela, sve bilo drugačije, za razliku od današnje situacije, kada svako ko želi, može snimiti pesmu. Otkrila je da je planirala da bude profesorka engleskog, ali da je njen suprug, za koga se udala sa 19 godina, bio glavni “krivac” za njeno pevanje i karijeru, istakavši da bez njegovih jakih ledja, ne bi uspela, jer nije bilo lako. “Tiha voda breg rodi” je njena parola, te je uvek odbijala ponude koje su uključivale da je prate skandali ili da se obnaži na naslovnicama.

Elma je ekskluzivno otkrila mnoge detalje iz života i karijere, ali i zapevala uživo nekoliko numera, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zanosna Katarina Didanović joj se takodje pridružula u studiju, a kakva je atmosfera vladala, pogledajte i večeras, u repriznom terminu emisije “Tranquilo”, od 18 časova na kanalu Toxic Folk.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci