Emina Jahović u sukobu sa bivšim mužem Mustafom Sandalom!

EMINA I MUSTAFA DANAS NA SUDU ZBOG 20 MILIONA EVRA!

Emina će se danas na sudu u Istanbulu suočiti sa turskim pop pevačem, sa kojim već tri godine ne može da se dogovori kome će posle razvoda pripasti kuća i muzički studio.

Pročitajte još

Kako saznajemo, bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu vredne 16 miliona evra i studija koji su kupili za četiri miliona evra.

– Emina je besna na Sandala jer pokušava da je ostavi bez ičega iako su u braku bili deset godina. Problem je što Mustafa traži da se te dve nekretnine prodaju i da veći deo novca od prodaje pripadne njemu! Emina je zato angažovala nekoliko advokata koji će pokušati na sudu da dokažu da je reč o imovini stečenoj u braku, koju ne može da otuđi bez njene saglasnosti – priča dobro obavešteni izvor Informera i dodaje da Emina ne želi da napusti kuću u kojoj su živeli sa sinovima Jamanom i Javuzom:

– Ta vila je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad. Emina traži da tu nastavi život sa dečacima, dok Mustafa želi da je proda i kupi stanove.
Pored luksuzne vile, pevači ratuju i oko muzičkog studija, koji su zajedno kupili za četiri miliona evra.

Borba za pravdu

Emina Jahović pred suđenje sa Mustafom poručuje da je istina na njenoj strani.

– Vodim sudski spor sa Mustafom, ali ne želim da govorim o detaljima. Nadam se da će pravda da pobedi. Jer ne borim se ja ovde samo za sebe već i za sve žene koje su u istoj situaciji – kaže pevačica.

Ni njen bivši muž nije bio raspoložen da govori o njihovom ratu za milione.
– Emina je majka moje dece i ja je poštujem – poručuje turski pevač.

– Emina je u njemu provodila najviše vremena i tu su nastale sve njene pesme poslednjih godina. Zato smatra da studio treba da joj pripadne posle razvoda. Dosta je uložila u njega i ni u najgorem košmaru nije mogla da sanja da će Mustafa pokušati da joj ga oduzme. Sve što je zaradila u braku od pesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci. A za to vreme je Mustafa svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko sem njega ne zna koliko je novca na taj način sakrio od Emine – objašnjava naš sagovornik.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci