Emina Jahović o bivšem suprugu Mustafi!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Muzička zvezda Emina Jahović, iza sebe imala je veoma uspešnu godinu. Plasirala je svoj brend kozmetike, dok je privatno uspela da dobije brojne bitke i prebrodi probleme koji su joj u nekim trenucima zadavali glavobolju.

Poznato je da ona i njen bivši suprug Mustafa, nemaju dobar odnos. Emina je otkrila kakva je trenutna situacija:

– Mustafa i ja imamo kontakt sada kao roditelji dva dečka. Pokušavamo da ih vaspitamo i odgajamo na najbolji mogući način. Svako ima svoj život i niko se nikome ne meša. Postoji jedan sudski spor koji mora da se završi, to smo prepustili advokatima. Više ne pričamo o tome – rekla je pevačica.

Poslednjih meseci portali ponovo pišu o pomirenju sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom. Koliko ima istine u tome i kako ona sada stoji na emotivnom planu?

– Nema ništa od pomirenja. Moj emotivni status je status kvo. Trenutno sam zaljubljena u muziku. Napisala sam skoro najbolji album u životu, najiskreniji do sada. Pesma „Vukovi“ je važila za moju najbolju, a mislim da sada ima nekoliko pesama koje su bolje od toga. Napisala sam najlepše pesme. Brend dobro napreduje, više sam se skoncentrisala na posao. Mislim da će mi se nešto desiti u ljubavi, ne tražim i ne jurim. Želim da sama sebe postavim stabilno, kako bi svi oko mene bili stabilni, pa i ljubavni život – ispričala je Emina, za „Blic Super Tv“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci