[acf field="pre_title"]
NJEN PRVI ALBUM BIO JE POSVEĆEN NJEMU

Emina Jahović otkrila deo privatnosti o kom je dugo ćutala

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Pevačica Emina Jahović često je u žiži javnosti, pogotovo kada je njen ljubavni život u pitanju, ali isto ume vešto da sakrije detalje iz svog privatnog života. Međutim, sada je odlučila da sa svima podeli nešto što ima sentimentalnu vrednost, a o čemu je dugo ćutala. Naime, ona je jako bila vezana za svog dedu koji je, nažalost, preminuo tokom njenog odrastanja, pa je otkrila šta je imala na umu nakon njegove smrti.

„Moj prvi album bio je posvećen njemu. Zvao se Adem. Želela sam da dam mom sinu Javuzu to ime, a onda se moja sestra porodila devet meseci pre mene i uzela to kao drugo ime za sina. Tad sam rekla, sećam se: „Jao, Bože, pa nemoguće“- istakla je pevačica za „Happy“ i dodala:

„Posle toga se desilo još nešto, i moj brat je uspeo da da svom sinu to ime. Tad sam rekla: „Pa, dobro, zašto ja to nisam uradila?“. On se rodio posle Javuza. Borili smo se da imamo deo njegove energije. Ostavio nam je jako lepu karmu“.

Podsetimo, Emina je pre više od mesec dana predstavila svoju kolekciju šminke, a njen asortiman broji 55 proizvoda. Na promociji su prisustvovale mnogorbojne poznate ličnosti, a njene koleginice su joj uputile čestitke i pohvalile njene proizvode.

Takođe, Emina i njena koleginica Edita Aradinović su nedavno objavile spot za njihov duet „Dobro sam“ koji broji skoro 2 miliona pregleda, a malo je reći da su oduševile svoje fanove.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci