Emir Đulović otkriva: „Pesma „Cipele“ uskoro se vraća na Jutjub!“

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Neosporan muzički talenat, harizma i mladost učinile su da Emir Đulović za veoma kratak period ostavi veliki pečat na muzičkoj sceni.

Neosporno je da je svojim hitovima osvojio srca publike, a pesma „Cipele“, koju je snimio sa koleginicom Andreanom Čekić, nesumnjivo je jedan od najvećih hitova u poslednje tri godine, koji je osvojio publiku na prvo slušanje, međutim, ubrzo nakon objavljivanj, pesma je uklonjena sa Jutjuba.

Emir je sada, gostujući kod Tijane Ranđelović u emisiji „Tranquilo“ ekskluzivno otkrio da će numera „Cipele“ uskoro ponovo biti na Jutjubu.

– Vraća se, ubrzo. Vraća se na isti kanal, dogovorili smo se. Ne posmatram ja to ništa negativno, uvek iz svega izvlačim najbolje. Takav sam, sve posmatram pozitivno. Verovatno je tako trebalo da bude  – istakao je pevač.

Emir je pred našim kamerama oktrio mnoge detalje iz svog privatnog i profesionalnog života, koje do sada niko od nas nije imao prilike da čuje. Njegovim ulaskom u studio, kao da je ušao pravi uragan dobrog raspoloženja i energije.

Pored njega, u studiju se našla i jedna dama,  koja svojim vrhunskim vokalom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, svima dobro poznata, Slađa Allegro.

Malo je reći da su Slađa i Emir pozivnica da se ova emisija ne propusti, zato je pogledajte upravo večeras, i to od 19:00 časova u repriznom terminu emisije, samo na Toxic TV-u.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci