Emir Đulović: „Šta je čovek bez prave ljubavi?“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Bez sumnje jedan od najboljih vokala na ovim prostorima,Emir Đulović, dobro je prodrmao kako bosansku, tako i regionalnu estradu. Ovaj mladi i talentovani pevač je polako, ali sigurno, kako bi mnogi rekli, nenametljivo osvojio srca svoje publike.

Od dana kada je prvi put kročio na pozornicu, pa sve do danas, uspešno plovi estradnim vodama. Da je izvrstan vokal, dokazuje numerama u kojima njegove fantastične glasovne sposobnosti dolaze do izražaja, a na njegovu emociju u glasu retko ko može ostati ravnodušan.

U intervjuu za „DeToxic“ otkrio  je na koga se on to ugledao od samog početka i ko mu je bio uzor.

– Kao dete sam najviše voleo da slušam Nedeljka Bajića Baju, i pojavila se kaseta, gde je bio taj instrumental koji je sada jako popularan  i pesma „Devica“. Moj prvi nastup je bio sa deset godina u KUD-u, u Živinicama, gde sam nastupao upravo sa pesmom „Devica“ i „Ko je on, šta je on“. Čak sam uvek i tražio neku takvu frizuricu. Kada god odem kod frizerke da me ošiša, uvek sam govorio da me ošiša kao Baju. Ali sa godinama, svakako, tu su Zdravko Čolić, Dino Merlin, Šaban Šaulić, Mitar Mirić i mnogi drugi isvrsni vokali – rekao je Emir i dodao:

 

– Ono što je najbitnije jeste da ostanu dosledni sebe, da vole ono što rade, i naravno da pronađu sebe. Naravno, lepo je imati uzora, ali treba graditi svoj stil i mislim da je to ono što je najoriginalnije.

Poznat je kao veliki zavodnik i miljenik žena, a s obzirom na to da je pre jedanaest godina objavio pesmu pod nazivom „Prava ljubav“, priznao je da li on veruje u to da postoji „prava ljubav“, ali i šta se kod njega dešava po tom pitanju.

– Naravno da verujem, pa šta je čovek bez ljubavi? Prava ljubav mora da postoji, da li bila pesma, život, prijateljstvo, partner. Bitno je da se ljudi vole i da ima ljubavi svuda oko nas. Uvek sam ispunjen, što se ljubavi tiče, definitvno jesam – istako je Đulović.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci