Dragan Marinković iskreno o svom životu!

Emotivna ispovest Dragana Marinkovića Mace o RATNIM DANIMA!

Dragan Marinković Maca popularnost je stekao krajem devedesetih kao glumac, a kasnije i kao šoumen, voditelj i rijaliti igrač.

Pročitajte još

Dragan je uvek nasmejan i dobro raspoložen, ali to ne znači da je i privatno uvek takav bio. Devedesetih, za vreme rata na prostoru Jugoslavije, bio je u rodnom Sarajevu sve vreme dok su se vodili sukobi. U ispovesti pričao je o tim teškim danima i otkrio zbog čega je rešio da ostane do kraja u razrušenom gradu.

– Pravo da ti kažem, ne znam sad baš tačno gdje su mi svi ti klasići iz Sarajeva. Mi smo igrali u ratu, padaju granate, mi igramo ljubavnike, jedno na drugom i tresemo se; Rat je, je*i ga. Al’ ne bih mnogo o tome, to je jedna epizoda u mom životu… Ne bih… Ulje išlo na 180 maraka, kafa. I sad je dvesta maraka puno, a znaš li šta je dvesta maraka bilo ’95?! Ma, neću o toj prljavštini ni da govorim! Žao mi ljudi, žao mi konja… a to je, je*i ga, rat. Rat je bio sve vreme, a ja sam hteo izaći početkom juna, imao trista maraka u džepu, ostavio majci dvesta, sebi sto, uzeo četovoro gaća na sebe i krenuo, imao konekciju da se ispalim da krenem za BG, međutim, onda se vratim i nađem majku uplakanu – rekao je Maca i dodao:

– A da sam otišao ne bih je našao živu i onda sam ostao zbog nje. A ona je ostala zbog troseda, dvoseda, stvari… Mislim, ružno zvuči, ali je*i ga, ona kaže: „A đe ću ja sad, sine?“ A taman otišla u penziju i zarati se. I ja, ono, gde ću, šta ću i ostanem zbog nje. Četiri godine nema struje, nema grejanja, i sad ka god čujem od Džeja… Evo, slušaj ovo. Izvadio sam bio kasetofon iz „keca“, bila prva zima, i ja se pokrio ćebetom, zima ubija, srce puca, nema struje… i čujem ja na radiju „Ni na istok, ni na zapad… Gde ću sad, moja ružo…“, znaš to. I sad, gde ću sad i gde ću sad?! A ne možeš nigde! I tako ti ja popušim četiri godine.

– Sad drugačije razmišljam, sad sam samohrani otac dva deteta, pa ono… Ne bih od njih otišao i ne bi ih pustio, ali ono, ispoštovao sam majku i ostao tu, ali nikada ne krivim nikoga ni ko je otišao ni ko je ostao. Ljudi kažu: „E pi*ka, otišao!“ „E, pi*ka ostao!“ Je*o to, to je prljavo vreme, ne ponovilo se, ja kažem najprljavije, jer ne znam kako je gde u svetu, ali znam kako je bilo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci