Emrah Emšo: „Pevači ne smeju biti oni koji se žale!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Mlad, talentovan i veoma harizmatičan mladić, Emrah Emšo, popularnost je stekao učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, gde je ušao u finale i nenametljivo osvojio srca svoje publike.

S obzirom na to da znamo da se u nekim gradovima u Bosni radi i nastupa, on ne krije da je i on radio, ali i da je primetio da se publika i te kako uželela svega i da svaku pesmu sada doživljavaju na neki poseban način.

– Da, da, kod nas su mere malo slabije, radno vreme je do 23:00 časa, klubovi primaju do 200 ljudi, ali su to uglavnom mesta koja su udaljena od Sarajeva, gde su mere malo slabije. Međutim, sada su nas malo pritisli i žele da uvedu mere kao što su u Beogradu. Odmah smo izašli na proteste i ne damo im to da urade – iskren je bio Emrah u emisiji „DeToxic“ i dodao:

– Verovali ili ne, publika je bolja i zainteresovanjia sada. Nekako su se ljudi uželeli svega. 

Pandemija koronavirusa, traje već godinu dana, a kraj se nekako još uvek ne nazire, međutim, Emrahu ne nedostaju putovanja i nastupi, jer ih je svakako bilo dosta i u ovom periodu.

– Ne nedostaju mi, jer sam ja dosta radio u ovom periodu. Voleo bih da ovako ostane, meni je taman. Nikada se nisam žalio, ovo je posao u kom ne smemo biti uloga koja se žali – rekao je pevač. 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci