Engleski producent nudi Uragankama milione!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Članicama grupe „Hurricane“ Sanji Vučić, Kseniji Knežević i Ivani Nikolić ponude za nastupe stižu sa svih strana, a navodno u igri je veliki novac. Za tri dana kreću na veliku koncertnu turneju, a odluke koje će doneti biće prelomne za njihovu budućnost i potencijalno inostranu karijeru.

Navodno, one su dobile ponudu koju će ozbiljno razmotriti. Sanja, Ivana i Ksenija su pokupile sve simpatije u Holandiji. Ljude su oduševile svojom neposrednošću, talentom i harizmom, a publika je nakon nastupa masovno komentarisala da su spremne za svetsku scenu.

– Još tamo su im prilazili da se upoznaju i slikaju, nigde nisu prošle nezapaženo, pa ne iznenađuje što im ponude samo pristižu. Međutim, jedna je posebno primamljiva. Oduševile su jednog engleskog producenta koji se potrudio da dođe u kontakt sa njima i objasni im da on želi da im vodi karijeru. Nudio im je svetsko tržište I zagarantovan uspeh, a i cifra je bila pozamašna, reč je o milionima. Rekao je da je siguran da su spremne da naprave pravi bum, i da njihova nepresušna energija i vokalne mogućnosti mogu da im donesu uspeh i van Balkana – otkriva izvor i dodaje:

– Na devojkama je da odluče šta će dalje činiti. Ta ponuda nije jedina, ima raznih ideja, a ono što im sigurno predstoji je koncertna turneja, čiji početak je planiran prvog juna. Devojke su oduševljene svom podrškom koju su im ceo Balkan i dijaspora pružili, jedva čekaju da krenu sa nastupima. Sudeći po entuzijazmu i ljubavi prema muzici koje poseduju, neće im teško pasti sve što predstoji. Odluke koje donesu do jeseni biće presudne za njihovu budućnost, pa ko zna, možda ostvare i inostranu karijeru. Ono što je sigurno jeste činjenica da su tri lepotice spremne da pokore svet.

– Što se tiče ponuda, dobili smo zaista razne ponude za saradnju. Ne bismo ništa još da otkrivamo dok ne bude zvanično. Naš tim odlučuje o tim stvarima pa ne bismo mnogo komentarisale na tu temu. Svakako, drago nam je što postoji interesovanje za nas i nadamo se mnogim projektima.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci