Estradna pijateljstva koja više ne postoje: Evo ko su bivše prijateljice Cece Ražnatović

Pročitajte još

Na estradnoj sceni su mnoga prijateljstva prerasla u kumstva, a ima i onih koja su prestala preko noći. Dve velike prijateljice Svetlane Cece Ražnatović bile su pevačice Mira Škorić i Goga Sekulić, međutim, ta prijateljstva odavno ne postoje i njih dve sa Cecom nemaju nikakav kontakt.

Pevačice Mira Škorić i Svetlana Ceca Ražnatović su više od dvadeset godina bile najbolje prijateljice, ali već godinama nisu u kontaktu. Miri je pre nekoliko godina umrla majka, a nakon toga ona je otkrila da ju je najviše iznenadilo što je Ceca nije pozvala da joj izjavi saučešće.

Još jedno dugogodišnje Cecino prijateljstvo više nije aktuelno. Za mnoge je bio šok kada je prestala da se druži sa Gogom Sekulić. Kako su mediji tada pisali, razlog je to što Ceca nije došla na Goginu svadbu sa pokojnim Igorom Ramovićem, koji je preminuo u julu 2013. godine.

Međutim, ni Goga ni Ceca nisu o tome pričale, iako Goga u nekoliko navrata jeste rekla da sa Ražnatovićkom nije u kontaktu, te da neko nju treba da pita zbog čega je tako.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci