Gabrijela Pejčev: „Južni vetar mi je bio karta za nešto veće“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Popularna pevačica, Gabrijela Pejčev svojim glasom osvojila je srca mnogih. U filmu „Južni vetar“, koji je doživeo ogroman uspeh i oborio sve rekorde, kako kod nas, tako i šire, upravo ona je otpevala bugarsku hit numeru „Luda po tebe“.

Pevačica nije ni slutila kako će publika odreagovati na ovu pesmu u njenom izvođenju, ali i na njeno kratko pojavljivanje na početku filma.

Gabrijela je uvek veoma rapoložena za razgovor i druženje sa nama, te nam je tako u „DeToxic“ emisiji otvorila dušu i iskreno rekla koliko joj je zapravo značilo pojavljivanje u ovom filmu.

– Kada sam otpevala pesmu „Luda po tebe“ otvorila su mi se neka vrata, koja su mi do tog trenutka zaista bila zatvorena. To mi je bila karta za nešto veće i ozbiljnije. Film mi je značio u tom smislu da me malo trgne. Nisam ni tu odradila sve kako treba, bukvalno sam bila na 20%, baterija mi je bila prazna. Imala sam neke teške periode i nekako, sam taj film, nekako da sam ljudima pričala, možda ne bi prošlo tako zapažena. Ja sam ćutala i prošlo je super – bila je iskrena lepa pevačica bugarskog porekla.

U nastavku nam je otkrila i da li će se možda pojaviti u drugom delu filma pod nazivom „Južni vetar – ubrzanje“.

– Negde sam pročitala da su me pitali, ali da sam ja odbila. Realno, ko god bi odbio „Južni vetar“, bio bi lud. Ali nisam, nisam u drugom delu i ne znam ko je, nisam informisana, ali je definitivno tu velika gužva što se pevača tiče. Svi znaju da ko god se pojavi u filmu, ima baš onako veliki skok – istakla je ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci