Gabrijela Pejčev otvoreno u Tranquilu: “Južni vetar mi je doneo najviše do sada!”

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Gabrijela Pejčev je javnosti postala poznata nakon učešća u jednom muzičkom takmičenju, ali kako sama priznaje poziv da otpeva numeru u popularnom filmskom ostvarenju “Južni vetar” joj je promenio život.

Mlada pevačica je gostujući u emisiji “Tranquilo” koja je premijerno prikazana u nedelju, na kanalu Toxic Folk, otvoreno pričala o detaljima vezanim za ovaj angažman, otkrivši da joj je velikim delom pripalo to jer mnogi misle da je Bugarka, te su i čelni ljudi prelomili da baš njoj pripadne uloga. Gabrijela je takodje otkrila da je upravo ona izabrala numeru.

Nisam mogla ni da pretpostavim šta će se desiti sa pesmom “Luda po tebe” odnosno “Luda za tobom”. Kada sam pevala, oni su bili u fazonu da bude neka brža pesma ali da nemaju muzičari mnogo posla oko skidanja pesme jer nismo imali vremena. Ja sam rekla da znam šta ćemo, bilo je to u 30 sekundi. Ja sam već znala tekst, odrasla sam na obe verzije. Tako da, niti sam se spremala za to, niti sam nekome pričala, niti sam očekivala bilo kakav uspeh. Ja sam to snimila čisto da ispoštujem ljude koji su me zvali – ispričala je iskreno Gabrijela i istakla da joj je ovaj film doneo najviše do sada. Više o tome pogledajte u videu ispod:

Gabrijelino gostovanje sa Draganom Kojićem Kebom, možete pogledati i večeras, u repriznom terminu, na kanalu Toxic Folk, od 18 časova. Mi smo sigurni da ćete uživati u dobroj priči, energiji i maestranim live izvedbama brojnih hitova.




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci