Gagi Đogani: „Jedva čekam da postanem deda!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Poznati denser i budući deka, Gagi Đogani iskreno je govorio o porodičnim odnosima, ali i o svojoj ćerki Luni, koja će uskoro po prvi put postati mama.

U intervjuu za „IDJ TV“, Gagi je otkrio kako se oseća, s obzirom da se bliži dan Luninog porođaja i dolaska male Mie na svet.

– Sve što se više bliži taj dan, sve mi nešto izgleda nestvarno. Jedva čekam da dođe taj dan, super mi je osećaj, ne znam kako to uopšte da opišem – istakao je Gagi i dodao kakva je Luna kao trudnica:

– Pa nije, nije uopšte zahtevna. Voli kao i svaka trudnica da je u centru pažnje, da mi vidimo da je ona trudna. Slatka mi je skroz kada je vidim takvu, non stop se drži za stomak. Kada odemo da šetamo negde, vidim po njoj, da mi se dosta i približila, nekako kao da me sada više voli.

 

S obzirom na to da je veza Lune i Marka jedno vreme bila u žiži interesovanja javnosti, Gagi nam je priznao i kakav je Marko zet.

– Ja sam još u rijalitiju bio za tu vezu i za to da oni budu zajedno. Bili smo u rijalitiju, i kada si pet meseci sa nekim onda možeš i da vidiš stvarno kakav je on čovek. Imam sve pohvale po pitanju njega, sjajan je – iskren je bio Gagi.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci