[acf field="pre_title"]
PONOVO SREĆAN U LJUBAVI

Gagi Đogani: „Napokon sam zaljubljen, volim svoju devojku najviše na svetu“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Denser, ali i poznati rijaliti učesnik, Gagi Đogani, nedavno je izjavio kako ga je trudnoća njegove naslednice Lune Đogani potpuno promenila i da je sada bolji čovek. Takođe, svoju radost što će uskoro postati deda ne krije, ali mu i druge stvari mame osmeh na lice. Naime, u jednom intervjuu je otkrio da je konačno srećan u ljubavi.

-Ja sam hteo da kažem da sam se zaljubio, imam devojku i dobro mi je. Ne mogu da kažem ko je, plava je, iz Skandinavije je, ima 45 godina. Stvarno sam zaljubljen, napokon. Pričao sam i u rijalitiju da bih voleo da se zaljubim i da budem ispunjen, sad jesam- ističe Gagi u emisiji „Amidži šou“ i dodaje:

-Neću davati život na tacni, ne želim da plasiram tu devojku u javnost, da je neko slika, hoću da više niko ništa ne zna vezano za moj privatan život. Imam devojku, volim je najviše na svetu – rekao je ponosno denser.

Podsetimo, Gagi je pre izvesnog vremena proslavio 49. rođendan, a njegove ćerke Luna i Nina Đogani, kao i zet Marko Miljković su mu priredili divno iznenađenje. Naime, kupili su mu kuče, a on se povodom toga oglasio i zahvalio im se putem Instagrama emotivnom porukom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci