Izrevoltiran

Gastoz otkrio nove detalje svog odnosa sa Lunom Đogani

Stao u odbranu svoje bivše devojke.

Pročitajte još

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Nenad Sinđelić Gastoz nedavno je samo za kamere Toxic televizije otvorio dušu i ispričao kako se proveo na Tajlandu, gde je boravio tri meseca. Kako pevač novijeg doba tvrdi, na egzotičnoj destinaciji susreo se sa do sada neviđenim stvarima.

-Ajde prvo ovako, moja draga koleginica Vanja Mijatović i ja za pesmu i spot upravo u okviru vaše produkcije na YouTube kanalu brojimo preko 20 miliona pregleda što je za svaku pohvalu. Nemam reči zaista, hvala najboljoj produkciji, hvala Vanji i ljudima koji su nam uradili pesmu naravno. – počeo je priču Nenad, a onda nam objasnio zašto bi svakom preporučio letovanje upravo na Tajlandu. 

-Tri meseca tamo i tri meseca onakvog života je nešto neopisivo. Veruj mi samo da odem još jednom na mesec dana, to mi je onako želja. U početku nisam ni imao nameru da idem na Tajland uopšte, međutim moj prijatelj Manuel Stojanović mi je platio kartu i bukvalno me je ubedio. Bio sam u fazonu da ostanem ovde i da radim nove pesme, polažem vozački ispit, ali bih veoma pogrešio da nisam otišao.

Bilo mi je lepo, video sam nešto što do sada nikada u životu nisam ni mogao da vidim. Za onakvu zemlju nije dovoljno ni 15 dana da je celu vidiš, a kamoli 5 koliko smo mi kao planirali. Imam samo jednu rečenicu kojom bi opisao Tajland, a to je „Na Tajlandu vam je potrebno samo jedno dugme!“ Evo zašto, jedno da se zakopčate kada ulazite u prodavnicu da bi bili pristojni i isto to onda otkopčate, vozite se na skuteru i uživate. Nisu oni neki materijalisti kao mi.

A na pitanje šta je zapravo istina od mnogih priča koje kruže vezano za njegovu bivšu devojku Lunu Đogani, Nenad je rekao:

-Ma koje su to gluposti o Luni? Pričaju kao bila je u stanu… Ma i da je bila i da nije bila! Bila je, naravno da je bila, ali ne u mašti u kojoj vi želite da je bila. Nismo bili sami! Kakav toalet, gde su ti snimci? Meni je žao, ljudi vi tu devojku želite da ubijete..

Bila je tu ekipa, bio je Đekson, nema potrebe da se uključujem da bi nekom objašnjavao, sve je super! – zaključio je Gastoz.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci