[acf field="pre_title"]
UVEK U TRENDINGU

Gastoz: Uskoro nova pesma!

"Pesma koja izlazi biće još bolja" - rekao je Nenad.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Nenad Sinđelić Gastoz je nedavno za našu emisiju govorio o svom iskustvu koje je doživeo za tri meseca provedenih na egzotičnom Tajlandu. Pesmu „IDE GASTTOZZ“ koju je tamo snimio odmah se dopala publici, a onda nam je otkrio kako je došao na tu ideju i kako je zadovoljan komentarima.

 

„Ja sam prezadovoljan. Iskreno da kažem, to nije pesma koju mogu da poredim sa bilo kojom drugom ili sa nekim drugim izvođačima. To je bila moja želja i sa tom pesmom sam hteo da dam pečat na moje avanture koje sam doživeo na Tajlandu. Odmah je dospela u trending, tu negde ispod moje koleginice Kije Kockar. Nisam očekivao da će tako brzo postati popularna i baš mi je drago zbog toga. Spot je lud i potpuno nešto novo, ono što je publika i tražila. Najbolja priča od svega jeste što ovo zapravo nije ništa jer izlazi pesma koja će biti još bolja.“ – rekao je Nenad.

Dok uživamo u novom spotu i čekamo  Gastozovu novu pesmu, podsetimo se i odličnog dueta koji je napravio sa svojom koleginicom Vanjom Mijatović „Skupo bi te platio“ koja je vrlo brzo postala omiljena među publikom. Spot za pesmu radio je „Toxic Entertainment“, a do sada broji više od 20 miliona pregleda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci