[acf field="pre_title"]

Gazda Paja: Lik kojeg igra Biković u „Južnom vetru“ liči na mene

ISKREN
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pavle Bošković pozantiji kao Gazda Paja može da se pohvali novom pesmom „Dizel“ koju je publika odlično prihvatila. Naime, numera koja broji više od 20 miliona pregleda je pesma koja je napisana za popularnu seriju „Južni vetar„. Pavle je u emisiji „DeToxic“ pričao kako je došlo do saradnje.

„Mene nema dugo, ali kada se pojavim to zvuči ovako besno. Do saradnje je došlo tako što se moj menadžer povezao sa ekipom serije „Južni vetar“, a ja sam imao pesmu u šteku. Iskreno, baš je dobro ispalo, stvarno opšte ludilo smo napravili. Obožavam Avramovića i Miodraga Radonjića koji čak glumi u našem spotu za pesmu „Dizel“ – objasnio nam je Pavle koji je ističe da mu je najdraži lik koji tumači Miloš Biković.

Kaže da je on tip muškarca koji uvek ide na sve ili ništa i da se nikada ne nalazi u sredini. Ne ume da balansira, pa zbog toga nije ni umeo da nam navede akcionog lika koji ga podseća na sebe.

Pre dve godine snimio je sa Lunom Đogani, te je otkrio da li je bilo simpatija između njih.

„Jao, svi odmah misle ako smo nešto snimali bilo je simpatija. Pa snimao je sa nama i Gastoz. To bi značilo da svako ko je snimio sa Lunom oni su se šmekali, glupost“ – kratko nam je poručio reper.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 

Najnoviji članci