SAVETOVAO KOLEGE

Gazda Paja uputio poruku izvođačima: „Ne treba da prave nešto što je dosadno i svakidašnje“

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Pred naše kamere ponovo je stao reper Gazda Paja. On je nedavno, po prvi put, postao tata jednom dečaku, a uvek raspoložen za druženje sa ekipom Toxic televizije otkrio nam je kako se snalazi u novoj ulozi.

„U poslednje vreme slabo spavam, ali smo sada uskladili tempo. Sve je super, malo je u početku bilo nespavanja (smeh)“- kaže reper u emisiji „DeToxic“ i otkriva da li sprema neke nove projekte:

„Od kako je krenula korona možda sam nastupao jedno 15 puta, ali mi je više sve ovo dosadilo. Sada čekam da sve ponovo krene jer sam spremio nekoliko ozbiljnih pesama. Album će biti ludilo, a trebalo je da ga objavim u zimskom periodu prošle godine. Svakako, drago mi je što ljudi imaju dobar feedback prema mojoj muzici i to dosta znači izvođačima jer te tera da ponovo uradiš nešto što je dobro. Svaka pesma ima neku priču i poruku. Iako je komercijalno, trudim se da ima neki secnario vezan za svakidašnje događaje.“

Takođe, osvrnuo se i na saradnju koju je ostvario tokom snimanja filma „Južni vetar“, pa istakao da će se pesme koje priprema čuti u novom nastavku. Uputio je i savet svim izvođačima, a to je da treba da se identifikuju sa muzikom, i da ne treba da prave nešto što je prazno, dosadno i svakidašnje.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci