[acf field="pre_title"]

Gde je to Nikola Rokvić dočekao Uskrs!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Estradni par Bojana Barović i Nikola Rokvićvaže za porodične ljude čijem braku se mnogi dive. U prazničnom intervju bivša manekenka i pevač otkrivaju kako će provesti Vaskrs, na koji način poštuju veru i koji su bili najvažniji trenuci u njihovom životu.

– Prelomni momenat u našem životu je bio kada smo dobili dete, u tom smislu je to bilo naše ponovno rađanje. Naravno i mi kada smo se upoznali, to je bio naš novi korak i neko ponovno rađanje – otkriva Bojana, a Nikola se nadovezuje.

– Najbitniji trenutak je rođenje naše dece. Tada čovek spozna potpunu suštinu života. Shvatiš da ne živiš za sebe, nego za nekoga drugog. To je i poenta života. Promenilo nas je, oplemenilo. Veće radosti od te nema.

Pevač ne krije da je suprugu birao za ceo život.

– Naravno da je bitno izabrati partnera za život i čoveka treba gledati po deci i partneru. Po deci kako ih vaspitavate, takva je ta osoba i roditelj, a po partneru jer biramo sa kim ćemo podeliti život. To oslikava samu osobu. Nije teško baviti javnim poslom i sačuvati porodicu. Trebaš izabrati u životu ko želiš da budeš i šta želiš da budeš. Kada postaviš tako neke stvari, ljudi te poštuju i ne postoji kompromis. U nekim trenucima je teže ako izabereš teži put, ali na kraju to ostaje kao jedna velika vrednost – ističe pevač.

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci