Glumica Iva Štrljić otkriva: „Volim ozbiljne i zrele muškarce!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Glumica Iva Štrljić, nedavnp je govorila na o predrasudama koje je prate, kao i o tome kakav muškarac mora da bude, da bi nju osvojio.

– Veoma često oni koji me ne poznaju misle da sam hladna i uobražena, što je sasvim suprotno istini. Mada verovatno moj nastup utemeljen na samopouzdanju dovodi do toga da se stiče takav utisak. Oni koji me upoznaju odmah se rastope od topline, a kada govorimo o uobraženosti, žao mi je što nisam takva. Često pomislim kako bi bilo baš dobro da budem baš takva, jer ta vrsta veštačkih osobina danas ume da bude veoma plodonosna – istakla je Iva, pa dodaje kakve muškarce voli:

– Volim ozbiljne muškarce, zrele, nisam neko koga može da privuče detinjast karakter. Tako da ako me pitate za udvarače koje sam uzimala u obzir, to su uvek bili neki zreli ljudi, sigurni u sebe i u svoj uspeh. Ne bi bilo potrebe da izvode ne znam kakve kerefeke i ludosti da bi to mene očaralo. Mene oduševljavaju ličnost, snaga, potreba da me neko zaštiti, briga i muževna emotivnost. To je ono čemu se divim – naglasila je glumica, u razgovoru za „Alo“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci