SRPSKA GLUMICA PROGOVORILA O IZAZOVIMA U POSLU!

Glumica Nataša Marković o karijeri i kolegama!

Predstava “Kamen” pobrala je ovacije na premijeri, a glumica Nataša Marković tumači jednu od glavnih uloga što joj je bio izazov.

Pročitajte još

Glumica Nataša Marković kaže da svaki umetnik treba da oboji ulogu svojim karakterom i da ima slobodu da je formira na svoj način.

Predstava “Kamen” pobrala je ovacije na premijeri, a glumica Nataša Marković tumači jednu od glavnih uloga što joj je bio izazov.

– Upletete se u neku priču, nečiji život, trudite se da razumete te ljude i da ih na neki način odbranite ma koliko oni bili dobri ili loši. Proces je uvek isti, trudite se da prvo razumete šta je pisac napisao, a kada razumete stvarno ko su te osobe, da igrate ljude, žive ljude bilo gde, jer samo na taj naćin vam ljudi veruju u filmu, u pozorištu. Svejedno je.

Kada je sličnost uloge sa životom glumice u pitanju, Nataša kaže za Blic da je zanimljivo, jer igra sebe u različitim starosnim dobima.

– Ovo je neki period od pre šezdesetak godina tako da je zanimljivo. Ja igram sebe kada sam imala 13 godina, pa 38 i 53. Zanimljivo je kako ta jedna osoba sledi neku svoju logiku, ali i fabrikovanje tih neistina koje postaju istina i kako one zapravo utiču na osobu.

Na pitanje da li je imala slobodu da svoj lik u predstavi “Kamen” gradi kako je želela kaže:

-Vi sebi dajete slobodu, nema da li možete. Moranje je u ovom našem poslu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci