Goca Božinovska otkrila detalje slave kod Rodića, ali i o čemu je sve pričala sa Cecom!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Folk pevačica Goca Božinovska, koja je prvi put bila kod budućih prijatelja Danijele i Bogdana Rodića na slavi u Titelu, oglasila se dan posle Đurđevdana da bi otkrila svoje utiske, ali i kako je protekao susret sa koleginicom, folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

 

– Prvi put sam sada došla kod Rodića i mogu da kažem da sam oduševljena Danijelom i Bogdanom. Pravi su domaćini, u to nisam ni sumnjala, a sad sam se i uverila. Ne znam mnogo njihove rodbine koja je bila na slavi, ali sam se sa Cecom slatko ispričala kad je došla. Nismo se dugo videle, pa smo razgovarale sve vreme. Super smo se provele na slavi kod prijatelja, odlično su nas dočekali za Đurđevdan. Puno sam pričala i sa prijom, ona je jedna žena iz naroda, ne zanima je javni svet i drago mi je da se drži svog stava. Meni je bitno samo da se deca slažu i vole, a za ostalo ćemo lako – rekla je Goca za Srpski telegraf.

Podsetimo, porodica Rodić proslavila je Đurđevdan, u kući u Titelu u kojoj žive Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana. Ceca je došla sa emotivnim partnerom Bogdanom Srejovićem, u belom džupu koji je u vlasništvu folk zvezde.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci