Pevačica priprema album koji će biti totalno DRUGAČIJI od svega što je do sada radila!

GOCA LAZAREVIĆ SNIMILA AKUSTIČNI VIDOVDAN!

Pročitajte još

Gordana Goca Lazarević decenijama je popularna na našoj muzičkoj sceni, a sada se odlučila na promenu pravca u muzici. Ona je svojom autentičnošću i bojom glasa uspela da opstane na estradi, ali je za Kurir otkrila da je sada snimila pesme u aranžmanu koji voli da sluša godinama.

Naime, Goca i n jen dugogodišnji prijatelj Zoran Stojanović preradili su pevačicin čuven hit „Vidovdan“, a njen sin pomogao joj je oko ekranizacije akustičnog Vidovdana.

– Sazreo je trenutak da akustično i na drugi način snimim onu muziku koju sam oduvek volela i slušala. Čarobni zvuci kompozitora, aranžera i gitariste Zorana Stojanovića su me inspirasali da na novi način otpevam stare pesme, kako svoje tako i drugih izvođača bivše Jugoslavije, ali i ruske i španske numere. Spremamo se da izdamo album sa akustično minimalističkim izvođenjem ovih pesama, sa latino energijom i balkanskom dušom. Obrada pesme „Vidovdan“ i španske numere “ Pa Todo El Ano “ već su ekranizovane i objavljenje u Zahar Produkciji. Zoran i ja smo snimili još dve pesme, za koje se čeka video montaža. Radi se o mojoj baladi „Opasne sitnice“ i pesmi „Žute dunje“ koje će publika moći da čuje u novom aranžmanu – rekla je Goca za Kurir.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci