Goca Tržan iskreno o borbi za potomstvo!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV
Pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša, već dugo vode bitku za potomstvo, a kako nove runde procesa vantelesne oplodnje odmiču, to sve više postaje i bitka s vremenom.
Međutim, ona ne samo da ne gubi nadu, već je prava inspiracija ženama i otkriva najvažniju poruku za sve one koje su na ivici da klonu duhom.

Poznato je da je prošle godine rekla da su tada poslednji put pokušali s procesom, ali nedavno su posetili Prag i pokušali još jedanput, a ona je u intervjuu za „Informer“ otkrila šta je tu bilo presudno.

– Rekla, pa porekla. Kada doživite bilo takvo razočaranje, svaki put kažete da nećete više. Niko ko to nije prošao ne zna kakav je to osećaj. I zaista tada pomislite da nema šanse opet kroz to isto da prolazite, mada isto kažete i kada se porodite. Međutim, vrlo brzo na to zaboravite i ipak poželite da probate ponovo – rekla je Goca i dodala:

– U nekom trenutku morate da prestanete. U julu punim 47 godina, ali to me ne obeshrabruje. Nikada se nisam bolje osećala, jer sam svesna svoje nesvesti i shvatila sam da sebe ne treba doživljavati previše ozbiljno, već živeti punim plućima. Toga se držim, jer me toliko lepote okružuje da je glupo da se fokusiram samo na ono što je ružno.

Govorila je i o tome šta je ono što je održava jakom, kao i to u čemu ona pronalazi utehu.

– U tome što imam ćerku od 14 godina. Ranije sam osećala pritisak zbog Raše, ali on ima stav da on ima dete i ne želi da mene opterećuje. Tako da sada se radi o tome da prvenstveno ja želim da imam dete, ne radim ovo zbog njega – istakla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci