Goca Tržan otkriva detalje vantelesne oplodnje!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Goca Tržan, godinama pokušava da dobije dete sa svojim suprugom Radomirom Novakovićem. Međutim, ta želja se pokazala daleko teže ostvarivom nego što su se nadali.

Ušli su u višestruke procese vantelesne oplodnje i ne odustaju od nade da će zajedno imati bebu. Pevačica je ranije tvrdila da je imala svoj poslednji pokušaj ovog načina začeća, ali u nedavnom razgovoru za „Story“ otkrila je razloge iz kojih se predomislila, te odlučila da vantelesnoj oplodnji pruži novu šansu.

– Ja rekla, ja porekla. Znate, kad doživite bilo kakvo razočarenje, svaki put kažete da nećete više. Niko ko to nije prošao ne zna kakav je to osećaj. I zaista tad pomislite da nema šanse opet kroz to isto da prolazite, mada isto kažete i kad se porodite. Međutim, vrlo brzo na to zaboravite i ipak poželite da probate ponovo – objasnila je Goca, koja dodaje da je svaki novi pokušaj vantelesne prilično skup proces, ali spremna je na sve što ovaj izazov nosi sa sobom:

– To uopšte nije jefitna procedura, ali najveću cenu ipak plaćate svojim emocijama, kao i svojim telom. Niko ne zna kakve posledice hormonska terapija može da ostavi na telo posle više godina. Žene zato podnose ogromnu žrtvu i to treba reći otvoreno. Mi podnosimo hormonske terapije, neprijatne preglede, iste takve zahvate i intervencije, kada odete na te transfere veoma je teško. Takođe, prošli put sam se ugojila, mada sad nisam imala taj problem. Ali utiče i na liniju. To je šok za ceo organizam – ispričala je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci