Goca Tržan šokirala izjavom: “Kao što vidite nisam prirodno lepa!”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Goca Tržan poznata je po tome da uvek javno iznosi svoje mišljenje, pa je tako i ovaj put otkrila koju estetsku intervenciju je imala.

Naime, pevačica ne krije da svoj blistavi izgled ne duguje samo „prirodi“, već da ide i na razne tretmane kako bi umanjila proces starenja. Ovaj put Goca je otišla na botoks i pokazala svima na Instagramu proces, pa je napisala i inspirativnu poruku za sve žene.

-Pre nego Što se „pecnete“ ovim Čudom, dobro se informiŠite. Moja doktorka ima laku ruku i odličnu tehniku, pa samim tim i rezultate. Kao što vidite – nisam prirodno lepa, nisam savršena, nisam kao mnoge žene koje poznajete, „prirodna“, ja za razliku od njih priznajem i delim sa vama iskustva i informacije da vam olakšam dostojanstveno starenje – napisala je Goca, pa dodala:

-Nije sramota ostariti, ‘alo, nije sramota imati bore, sramota je zavideti drugima na lepoti i mladosti. Sve u svoje vreme. Uživajte u svojim godinama, pomozite svom licu, telu ali pre svega duhu da ne stari sa gorčinom i zavisti – završila je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci