Goca Tržan: “Volim muziku, to je moj život”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Pevačica sjajnog vokala, nepresušnog optimizma i osoba koja zrači svojom harizmom, svakako je Goca Tržan. Uvek je nasmejana i dobro raspoložena, ali bez dlake na jeziku. Svesna je činjenice da estrada u doba pandemije koronavirusa teško živi.

O trenutnoj situaciji na estradi, iskreno je govorila u intervjuu za “Objektiv”.

Goca je rešila da svoje fanove obraduje novom pesmom “Grešila” u inat pandemiji koronavirusa. Za novu pesmu snimila je i spot koji će prikazati publici već za koji dan.

– Čekala sam pravi momenat da pustim spot. Sve sam mislila da će krenuti nešto da se dešava, ali pošto vidim da se ne smiruje situacija pustiću spot bez obzira što nema od toga materijalne koristi. Moram da nastavim da se bavim muzikom. To je nešto što volim i što je moj život. Pravim se kao da je sve u redu, jer da razmišljam kako je zapravo, verovatno bih odlepila – iskrena je Goca, koja otkriva kako se bori sa trenutnom krizom na estradi.

– Dovijam se kako znam i umem. Srećom, nisam jedina koja zarađuje u mojoj kući. Sada je to malo palo i na mog muža, za promenu. To ti je život, nekada si gore, nekada si dole. Samo moraš da naučiš da si podjednako dobar i kada si gore, a i kada si dole – objašnjava Tržanova.

Kada je reč o poboljšanju trenutne situacije, Goca ipak nije veliki optimista.

– Mislim da smo “bacili” i ovu godinu. Što je najgore, mislim da više nikad neće biti isto. Mislim da se vrlo smišljeno ugasila sreća, zabava. Muzika i koncerti ne služi samo da mi zaradimo, već da se ljudi dobro provedu, da skrenu misli sa problema – istakla je pevačica.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci