ISKREN

Goran Em: Trudim se da budem dobar dečko…

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Mladi pevač Goran Molnar, poznatiji kao Goran Em, pre tri nedelje objavio je novu pesmu „Zabranjen“. Iako je Goran sušta suprotnost od naslova njegovog novog singla, pevač je otkrio za naš portal zašto baš takav naziv.

-Još uvek nigde nisam zabranjen i nadam se da neću biti nikada (smeh)…Pesma je takva, pomalo ironična, jer pevam o lošem momku, a nisam, trudim se da budem dobar dečko. Pesma nije biografska, a moj tim saradnika i ja smo imali za cilj da ovom pesmo dignemo na noge mlađu populaciju. Oni me i trentno najviše slušaju, kod njih sam veoma popularan i klinci najbolje razumeju ovakve pesme – kaže Goran i otkriva da se u njegovom spotu pojavljuju i poznati tiktokeri.

-Rekao sam da je spot najviše okrenut mlađima i onda smo mislili da je odlična ideja da u spot ubacimo i popularne tiktokere. Oni su nekako začinili spot i dali celoj priči drugu dimenziju. Prezadovoljan sam kako je sve ispalo, a reakcije publike mi govore da smo odradili pravu stvar – ispričao je za Toxic.rs mladi pevač.

I dok Molnar bere plodove svog rada na estradi je nastao haos kada je mlada pevačica Tijana Milentijević „ukrala“ Goranov nadimak.

-Niko meni nije ukrao Em, svako to može da stvari kao umetničko ime. Odmah da vam kažem da nisam ni u kakvom srodstvu sa Tijanom Em, ali mi je drago da me povezuju sa uspešnom pevačicom kao što je ona. Veoma mi se dopada pesma „Žena od sultana“. Ne bih imao ništa protiv da i meni Šaran Allergo napravi jedan takav hit – zaključuje Goran.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci