Pevač Haris Džinović progovorio je nepoznatim detaljima iz života!

Haris Džinović progovrio o ODNOSU sa ćerkom Đinom!

Haris Džinović:" Kako smo krenuli, ne znam šta će se dešavati! Koliko je lepo bilo ovde, ne znam kako je bilo na drugim lokacijama, ali ovde je bilo puno! Bilo je veselo, ljudima je značajno da li se peva do ponoći ili do dva sata ujutru, čovek ne voli da je limitiran, ne znam kako su se oni osećali."

Pročitajte još

Džinović otkriva i koja godina mu je omiljena.

– Sve ove godine koje sam radio, teško je proceniti koja mi je bila najbolja. Ali, evo, recimo, 84. -godina može ući u užu konkurenciju, tad je bila zimska Olimpijada u Sarajevu, to je bilo zaisto božanstveno, lepo je bilo živeti u tom periodu – otkriva pevač, pa kaže da poklone ne voli:

– Ja iskreno poklone ne volim, i to iz dva razloga: prvi razlog je što me ne čine nešto baš srećnim, a drugi razlog je obavezujući. Logično je, nema šta, moraš se u skladu sa tim ponašati. Ne znaimaju me pokloni, možda kad sam bio dete i momak, bilo mi je interesantno da dobijem neki poklon, ali sada mi to ne predstavlja neko zadovoljstvo.

Pevač je uspeo da sačuva privatan život svoje dece od očiju javnosti, ali u poslednjih godinu dana se dosta piše o njegovoj ćerki, Đini.

– Sama je izabrala taj put, voli to da radi. Dobro joj ide… Ja se Đini ne mešam iz dva razloga: prvi, ona to radi dobro, a sa druge strane, što bih se ja mešao, naši životi su različiti u potpunosti, nemamo ista shvatanja, različiti aspekti, drugačije razmišljamo, napravićemo neki sudar ako se spojimo – zaključuje Haris u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci