Povratak Harry Pottera i ekipe na filmsko platno

Harry Potter i Hogwards se vraćaju u bioskope posle 10 godina!

Glumačka ekipa uz koju su odrastale generacije nije se kolektivno okupila od poslednje premijere filma i promocije istog, pa je baš zato vest o njihovom ponovnom okupljanju oduševila svet. 

Pročitajte još

Prošlo je 10 godina otkad smo poslednji put gledali Emmu Watson, Daniela Radcliffea i Ruperta Grinta u svojim kultnim ulogama u Harry Potter filmovima. Glumačka ekipa uz koju su odrastale generacije nije se kolektivno okupila od poslednje premijere filma i promocije istog pa je baš zato vest o njihovom ponovnom okupljanju oduševila svet.

Slično kao ponovno okupljanje slavnih Friendsa, ovaj će TV specijal okupiti sve ključne glumce i filmske kreativce koji su radili na setu filmova o čarobnjaku. U susret premijeri, HBO Max izbacio je prvi kratki teaser za reunion. Teaser  je potvrdio da se vraćaju ona najpopularnija lica filma – uz poznati trio, stižu i Robbie Coltrane koji je glumio Hagrida, Matthew Lewis koji je utjelovio Nevilla Longbottoma i Mark Williams koji je glumio Arthura Weasleyja. Teaser prikazuje ‘pismo koje smo iščekivali’ i karakteristične novine iz sveta čarobnjaka koje najavljuju ‘okupljanje alumnija.’ Među poslednjim je scenama prikazan ženski lik, najverovatnije Emma Watson, koja se ukrcava na voz na poznatoj 9¾ platformi odnosno stanici. Osim navedenih, u specijalu ćemo imati priliku gledati i druge glumce koji su glumili kultne likove poput Helene Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Ralpha Fiennesa (Lord Voldemort), Jasona Isaacsa (Lucius Malfoy), Garyja Oldmana (Sirius Black), Toma Feltona (Draco Malfoy), Jamesa Phelpsa (Fred Weasley), Olivera Phelpsa (George Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfreda Enocha (Dean Thomas) i Evanne Lynch (Luna Lovegood).

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” prikazivaće se na HBO Maxu, a izlazi 1.Januara 2022.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci