[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 11. jun: Vodolije i Strelčeve čekaju ozbiljni razgovori sa partnerom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Marsom, čini vas prilično napetim, ali vam pozicija Merkura donosi mogućnost dogovora sa Blizancem. Susret s nekim ko je preko posla prisutan u javnosti. Podložnost povredama. Opasnost u saobraćaju.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Sekstil između Meseca i Merkura, koji upravlja vašim poslom i finansijama, donosi vam mogućnost završetka nekog nedovršenog projekta. Napet aspekt sa Marsom i Saturnom, upozorava na oprez kada se radi o saradnji sa strancima.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mesec u vašem znaku pod uticajem Venere, simbola ljubavi, čini vas popularnim i omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Izazovni aspekti sa Saturnom u astrološkoj kući karijere, donose probleme u odnosu sa saradnicima. Oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju podsvesti pojačava vašu intuiciju, a sekstil sa Merkurom, vašu želju da ostvarite ideje o novom poslu. Ipak, u popodnevnim satima povedite više računa o troškovima. Provodite više vremena u prirodi.

Foto : envato

LAV (23. 7 – 22. 8)

Sa vašim vladaocem Suncem blizu retrogradnog Merkura, prpeoručuje se oprez prilikom kontakata sa strancima. Aspekti Meseca u kući društvenog života donose vam susrete i poznanstva sa osobama koje su preko posla prisutne u javnosti.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Vaš vladalac, retrogradni Merkur u sekstilu sa Mesecom, podstiče vas u nameri da realizujete ideje u vezi sa kreativnim poslovnim projektom. Na nekom većem skupu, možete da upoznate Škorpiju ili Ribe. Čuvajte dokumenta i vredne sitnice.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Mesec u astrološkoj kući kontakata sa strancima donosi vam ponudu za honorarni posao, naročito ako se bavite nekom javnom delatnošću. Napet aspekt sa Marsom, donosi probleme u odnosu sa emotivnim partnerom, koji je preopterećen poslom.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Vaš vladalac Mars, simbol strasti, pod uticajem Meseca u astrološkom polju ljubomore, donosi vam rasprave sa partnerom, ali i sa mlađim članovima porodice. Novac vam pristiže prrko intelektualnih i zanimanja u vezi sa čestim putovanjima.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Prelazak Meseca preko Blizanaca, znaka u koji „pada“ vaša kuća partnerskih odnosa, najavljuje mogućnost odlaska na kraći put sa voljenom osobom. Aspekti Saturna, koji upravlja vašim finansijama, upozoravaju na oprez sa troškovima.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Sa Mesecom u astrološkoj kući posla, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna, savetuje se oprez u komunikaciji sa ženama. Pozicija retrogradnog Merkura, donosi susret sa rođakom, koga niste dugo videli. Poziv za izlazak od Bika.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Prelazak Meseca, simbola emocija, preko astrološkog polja ljubavi, pod uticajem retrogradnog Merkura, nagoveštava prijatan susret sa starom simpatijom. Aspekti vašeg suvladaoca Saturna upozoravaju na mogućnost vanrednih troškova.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Spremni ste da se angažujete u novom projektu zajedno sa starim partnerima iz inostranstva. Napet aspekt Meseca sa planetama u vašem znaku, čini vas konfuznim i rasejanim. Jedan Rak vam šalje poziv za izlazak. Pazite se za volanom.

novosti.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci