[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 11. oktobar: Blizanci, OPREZNO SA NOVCEM da se ne biste KAJALI, Vodolije, ljubavno klupko se odmotava

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Ovnovi danas imaju odlične mogućnosti da ostvare kontakt sa osobom koja ih interesuje. I oni koji su već u vezi provešće neke divne i opuštene zajedničke trenutke. Sve u svemu – jedan miran i ispunjen uživanjima dan je pred vama.

BIK
Možda biste vi u skitnju ili provod, ali bih ipak rekla da ćete svoje vreme posvetiti ukućanima. Neki od vas će danas imati porodično okupljanje, ručak ili neki vid proslave. Ako ništa drugo, pozovite voljenu osobu da vam pravi društvo kod kuće.

BLIZANCI
Pravi je momenat da sa prijateljima odete na kafu ili ručak koji toliko dugo ugovarate ili da provedete neke opuštene momente u šopingu sa drugaricama. Obavezno posvetite i malo vremena voljenoj osobi, makar kroz komunikaciju, porukice.

RAK
Najbolje bi bilo da ovaj dan iskoristite na taj način što ćete se prvo dobro odmoriti, a onda „izaći među ljude“. Najviše će vam prijati kontakt sa emotivnim partnerom. Budite zajedno, volite se, uživajte jedno sa drugim.

Foto : Envato

LAV
Funkcionisaćete u jednom usporenom ritmu, ali to će vam izuzetno prijati. Dan iskoristite za svoje uživanje, za kontakt sa prijateljima, ali i sa emotivnim partnerom. Raspoloženi ste za ljubav, zajedničke opuštene trenutke.

DEVICA
Ne dozvolite da vam ovaj dobar dan pokvare razmišljanja o poslovnim problemima ili finansijskim opterećenjima. Bolje je da misli okrenete na drugu stranu, ka lepšim temama. Na primer ka kontaktu sa voljenom osobom ili simpatijom.

VAGA
Vaše polje aktivnosti danas je obojeno tranzitnim Mesecom pa budite u pokretu sa partnerom. Ne samo da ćete se u druženju i kontaktu sa voljenom osobom opustiti i rasteretiti, već možete i pokrenuti komunikaciju o pitanjima koja su vam bitna.

ŠKORPIJA
Danas želite da budete viđeni, da uživate u utisku koji ostavljate na druge. I te kako će vam prijati da organizujete neki zajednički provod i opustite se. Ako ostane vremena i za emotivnog partnera, odlično. Ako ne, imaćete svakako ispunjen dan.

STRELAC
Danas je trenutak da realizujete planove po pitanju zabave, ali i ljubavi. Pokrenite se prema osobi koju želite da osvojite, jer je izvesno da ćete uspeti ili da ostvarite odličnu komunikaciju ili čak da ugovorite susret. Odličan dan je pred vama.

JARAC
Raspoloženi ste, elokventni, duhoviti. Danas niko ne može da odoli vašem šarmu. Moguće je da ćete jedan deo dana provesti u porodičnom okruženju, ali ostatak svakako iskoristite da budete u kontaktu sa prijateljima ili emotivnim partnerom.

VODOLIJA
Vaša pažnja je usmerena na voljenu osobu. I vi i ona ste rešili da vreme posvetite jedno drugom. Neki od vas će izabrati da budu aktivni, da odu u šoping ili šetnju sa partnerom, dok će drugima više odgovarati da se zavuku u kuću i uživaju.

RIBE
Kraći deo dana ćete uspeti da iskoristite samo za sebe. Mnogo vremena ćete provesti u ispunjavanju obećanja koje ste dali ukućanima. Doduše, ovo vam neće teško pasti – ispunjava vas da budete okruženi članovima porodice.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci