[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 12. novembar: Rak da se pričuva jedne ljubavne zamke

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Današnji mlad mesec dešava se u vašem polju svakodnevice, zdravlja, poslovnih obaveza i odgovornosti, odnosa sa kolegama. Ulazite u period velikog angažovanja i truda u poslovnom segmentu. Povedite više računa o životnim navikama.

BIK
Mlad mesec se danas dešava u vašem polju ljubavi, flerta, zabave, dece, hobija, sporta. Očekujte u narednom periodu nove ljubavne mogućnosti, a generalno gledano – postojaće jača potreba da sredite svoj emotivni život.

BLIZANCI
Današnji mlad mesec dešava se u vašem polju doma i porodice. Ulazite u period u kojem ćete morati mnogo više pažnje da posvetite ovim segmentima i moguće je da ćete jednim delom čak zapostaviti poslovne obaveze zarad onih koji su vam najbliži.

RAK
Današnji mlad mesec dešava se u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije, seminara, kratkih putovanja, komšiluka. Ulazite u jednu novu životnu fazu u kojoj biste trebali da mnogo više pažnje obratite na dogovore koje sklapate, a imate i mogućnosti dodatnog obrazovanja.

LAV
Mlad mesec se dešava danas u vašem polju posla i novca. Finansijski segment će konkretno, postati jako bitna stavka kojoj ćete morati maksimalno da se posvetite. Mislim da i sami znate da je dosta toga ovde nerešeno i da ćete morati da budete odgovorniji kada je novac u pitanju.

DEVICA
Današnji mlad mesec je u vašem znaku i polju ličnosti. Device ulaze u jednu novu životnu fazu, u kojoj će mnogo toga što se bude dešavalo zavisiti samo od njihovog angažovanja. Na svu sreću, sada ste u mogućnosti da menjate na bolje.

VAGA
Današnji mlad mesec dešava se u vašem polju neprijatelja, konkurencije, podsvesti, psihe, tajni. U narednom periodu moraćete da više obratite pažnje na konkurenciju, ali ćete takođe i biti skloni tajnim dogovorima i susretima.

Envato.

ŠKORPIJA
Mlad mesec se danas dešava u vašem polju budućnosti, prijatelja, društvenih veza i kontakata. Ulazite uperiod u kojem ćete očekivati mnogo od drugih, i verovatno je da ćete dosta i dobiti. Potrudite se da održavate kontakte koji su vam bitni.

STRELAC
Današnji mlad mesec dešava se u vašem polju karijere. Strelčevi će biti u narednom periodu prilično „stisnuti“ kada je posao u pitanju, i moraće vrlo pažljivo da vode računa o svakom svom koraku i potezu. Pažljivim nastupanjem obezbeđujete sebi bolju budućnost i napredovanje.

JARAC
Mlad mesec se danas dešava u vašem polju planova, inostranstva, obrazovanja. Jarčevi ulaze u novu životnu fazu u kojoj će pokušavati da napreduju, da ostvare dodatnu ličnu ekspanziju i njihove težnje će uglavnom biti usmerene ka stranim klijentima i firmama.

VODOLIJA
Današnji mlad mesec dešava se u vašem polju kriza, strasti, novca od strane drugih ljudi. Ulazite u period kada ćete morati da budete mnogo odgovorniji i prema sebi, svom poslu, ali i novcu koji zarađujete. Moraćete da naučite da sami sebi postavite barijere i ograničenja.

RIBE
Mlad mesec se danas dešava u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Dosta toga vas u oba ova segmenta opterećuje i moraćete da nađete način da rešite neke situacije. Pokušajte dasagledate stvari sa drugačije tačke gledišta.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci