[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 14. novembar: Vodolija ulazi u uzbudljivu ljubavnu avanturu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Danas se usredsredite na obaveze, jer je moguće da ćete zbog brzih dešavanja u poslovnom segmentu otvoriti vrata nekim greškama. Dobar dan za ispravljanje propusta, najpre papiroloških. Čini vam se da je odnos sa partnerom postao suviše naporan u poslednje vreme.

BIK
Ukoliko imate bitne dogovore sa potencijalnim saradnicima, ovo će proći bez većih teškoća. Proverite da li ste poneli sve papire, ako morate da završite neki administrativni posao. Nalazite sigurnost i mir u naručju voljene osobe.

BLIZANCI
Rastrgnuti ste obavezama i činiće vam se da nikako ne uspevate da uhvatite korak sa dešavanjima. Bolje ćete funkcionisati u popodnevnim satima, kada se neke stvari slegnu. Previše razmišljate, a premalo delujete kada je u pitanju simpatija.

RAK
Nemojte se mnogo uplitati u velika planiranja, jer ćete verovatno uspeti da ostvarite samo deo njih. Dosta sastančenja, komunikacije, susreta sa poslovnim saradnicima. Moguć je samo kratak susret sa voljenom osobom. Ipak, komunikacija stoji.

LAV
Danas se ne uplićite u veće novčane transakcije, pogotovo ako se nadate da ćete na brzinu zaraditi. Ako ugovarate novi posao, obratite pažnju na sitne detalje. Dan nepovoljan za pozajmice ili kredite. Voljena osoba se ponaša kritizerski i sitničavo prema vama.

Foto : envato

DEVICA
Mogući su nesporazumi u odnosu sa kolegama, i to prouzrokovani žurbom i presijom. Savetuje vam se da dva puta razmislite pre nego što donesete iole bitniju odluku. Ako je potrebno, potražite savet iskusnijih. Promenljivo raspoloženje sa emotivnim partnerom.

VAGA
Čini vam se da je neko suviše slatkorečiv, da vas previše ubeđuje i odmah ćete biti na oprezu. Iako su vaši instinkti dosta dobri, ipak saslušajte realno koliko je ponuda korektna, ali postavite i svoje uslove. Sumnja u postupke ili ponašanja voljene osobe.

ŠKORPIJA
Danas vam izmiču rešenja ili dogovori. Ne uspevate da se uskladite sa onima sa kojima želite da se poslovno povežete. Neke situacije biste voleli da požurite, ali bezuspešno. Previše kalkulišete u odnosu sa nekim ko vam je privlačan. Opustite se.

STRELAC
Dosta obaveza stoji pred vama i prosto niste sigurni da li ćete uspeti da sve završite na vreme. Neko vam može ponuditi pomoć, ali će vam više smetati nego biti od koristi. Mogućnost za pokretanje komunikacije sa osobom koja vam je bitna.

JARAC
Osećaj da nećete moći da postignete ono što ste dobili u zadatak je pogrešan. Naći ćete snagu kada vam bude bila najpotrebnija. Iako se trudite, danas je komunikacija sa saradnicima loša. Emotivnom partneru posvećujete premalo vremena i pažnje.

VODOLIJA
Danas ste nervozniji nego inače i bilo bi baš lepo da se sklonite od onih koji vam dodatno podstiču negativna raspoloženja. Ako budete gubili vreme na raspravu, nećete završiti ono što imate od posla. Budite taktičniji u odnosu sa voljenom osobom.

RIBE
Danas pokušajte da se oslonite ili na sebe ili na one osobe koje su do sada uvek bile vaša podrška. Dosta toga izgleda nejasno i moguće je da ćete u kontaktu sa saradnicima napraviti i neke ozbiljnije greške. Ljubomora i nesigurnost su prisutni.

 

Telegraf.rs

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci