[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 15. april: Bikovi opet spremni da vole,Blizanci ne lažite sebe!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ovan

Prašina se slegla i sada možete da se ljutite na nekoga koga ste nekada voleli. Ovo može da bude iznenađenje za vas, jer emocije dolaze niotkuda. Ali, vreme je da očistite svoju rane i ogorčenost kako biste vratili veru u ljubavi.

Bik

Bikove očekuje neočekivana ljubavna situacija, u kojoj veoma lako mogu da se zaljube u prijatelja kojeg duže vreme poznaju. Ne morate nužno da preduzimate nikakve radnje, ali činjenica da nešto osećate znači da je vaše srce spremno da voli.

Blizanci

Povređena osećanja mogu da vas ostave zbunjenim. Imate priliku da dobro razmislite o načinu na koji se osećate i da ne ignorišete ono kroz šta prolazite. Budete li se pretvarali da se ništa loše nije dogodilo samo ćete lagati sebe.

Rak

Vaše mišljenje o nekome može da bude osporeno. Istina je da možda ne poznajete nekoga tako dobro kao što ste nekada mislili, a ovo može biti zastrašujuće za vas. Međutim, važno vam je da vidite osobu kakva ona zaista jeste.

Lav

Ljudi mogu da budu pohlepni i podli kada osećaju da imate nešto što žele. Nije nužno, ali je važno da zadržate određene detalje o svom životu za sebe.

Devica

Nećete se uvek slagati sa partnerom. Iako se danas možda pitate zašto ste se ikada zaljubili, istina je da je vaša osoba ogledalo koje vam pomaže da razumete sve što treba da znate o sebi.

Vaga

Čišćenje i organizovanje može da bude najjeftiniji oblik terapije koji vam je potreban. Kada vaše vreme provedete čekajući da neko donese odluku, to može da bude frustrirajuće, pa iskoristite svoje slobodno vreme mudro tako što ćete stvari da dovedete u red.

Photo: envato elements

Škorpija

Može da bude divan osećaj naći se ponovo u zagrljaju onoga koga volite, samo zapamtite da oboje imate osećanja i da je važno da ih poštujete.

Strelac

Porodice se svađaju, ali i vole. Vaši rođaci možda neće moći da se slože, i ovo možete da osećate kao podelu, ali razmislite o svim situacijama kada ste bili u mogućnosti da se okupite i pomognete jedni drugima u najgorim trenucima. Neka vas to nosi kroz ove teške trenutke kada vam se čini da svi pričaju, ali niko ne sluša.

Jarac

Komunikacija je veoma bitna, ali ako niste u stanju da probijete tišinu i osoba odbije da odgovori na vašu poruku ili razgovara sa vama, zaista ste sve uradili. Imajte samopoštovanje i vodite računa o sebi. Na kraju će ova osoba da se vrati.

Vodolija

Može da dođe do rasprava o novcu i možda ćete da se osećate kao da se nikada nećete složiti ni oko čega. Možda će vam pomoći dolazak na mesto gde možete da se fokusirate na činjenice i da ne budete emocionalno rastrojeni. Razmislite kako da tome pristupite sa logičke tačke gledišta.

Ribe

Čak i vi ponekad možete da budete malo sebični. Bolje je samo da priznate da i vi želite da se vaše potrebe zadovolje i da ste umorni od kompromitovanja dela vašeg života zbog kojeg se osećate kao da propuštate sve. Bolje je da budete iskreni i da govorite istinu. Osoba koja vas zaista voli razumeće.

žena.blis.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci