[acf field="pre_title"]

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. NOVEMBAR 2023: Biku nedostaje partner, Blizancima sve ide od ruke, a ko ima ljubavne probleme?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Neke situacije na poslu su komplikovanije i zahtevaju više vaše pažnje. U emotivne odnose se može uvući crta ljubomore. Moguće je da partneru počinje da smeta nešto što vi doživljavate samo kao zanimljivu komunikaciju.

BIK
Dosta posla je pred vama, ali vi imate dovoljno energije za sve. Ne samo to, želite da se dokažete, pa ćete se dodatno truditi. Neko vas podstiče da mu se otvarate ali sa druge strane ne želi da vam otkriva bitnije stvari o sebi. Intrigira vas sve ovo.

BLIZANCI
Vaša neopreznost ili neodgovornost može vam doneti gubitak. Ne samo to, povedite računa o svojim saradnjama, postoje tendencije da ovde dođe do razmimoilaženja. U odnosu sa voljenom osobom se ponašate isključivo i ne pokazujete dovoljno dobre volje.

RAK
Verovatno ćete morati da se posvetite problemu na poslu koji ste pokušavali da izbegnete. Ako očekujete da će ovo proći lagano, očigledno je da se uzalud nadate. Bole vas neke situacije sa voljenom osobom, ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

Foto : Envato

LAV
Nalazite se u cajtnotu po pitanju posla, a još više vam smetaju neki ljudi koji vam prisustvom i upadicama odvlače pažnju. Pokušajte da se koncentrišete na ono što vam je prioritet. U emotivnim odnosima ponavljaju se neke loše situacije.

DEVICA
Sve se odvija neopisivo sporo. Na sve ovo, kolega ili poslovni saradnik je u poslednjem trenutku rešio da promeni mišljenje po pitanju jednog posla. Baš ste se smorili. Niste raspoloženi da se susretnete niti da komunicirate sa emotivnim partnerom.

VAGA
Danas ste nervozni i pod pritiskom i teško ćete podnositi i poslovne okolnosti ali i kolege i saradnike. Smatrate da je sa nekim ljudima nemoguće uklopiti se, koliko god vi to pokušavali. Bićete nervozni i u odnosu sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA
Nepovoljan dan je pred vama, prvenstveno zbog toga što se možete iznervirati. Moguće je da je u pitanju papirologija koja je odjednom počela da koči, ili su do vas došle informacije koje su vas iznervirale. Emotivno – pojačana svadljivost.

STRELAC
Opterećeni ste nekim dešavanjima koja remete vašu koncentraciju i odvlače vam pažnju. Moguće je da niste vi direktan učesnik, ali će se ovo odraziti i na vas. Uznemireni ste zbog toga što partner najavljuje da mora da ozbiljno porazgovara sa vama.

JARAC
Neko vas je doživeo kao suparnika i tako se i ponaša, takmičarski. Smatrate da tome svakako nije mesto u radnoj sredini i pokušavaćete da skrenete pažnju toj osobi. Iskreno, ne bih rekla da će od toga biti bilo kakve vajde. Bolje zanemarite ovakvo ponašanje.

VODOLIJA
Danas vas čeka bitan razgovor ili sastanak, ali daleko od toga da mislite da ste spremni na to. Trudićete se ako možete da ovo odložite, jer osećate da niste dovoljno dobro izanalizirali sve niti se pripremili kako treba. Malo nervoze u emotivnim odnosima.

RIBE
Pri kraju ste velikog posla i osećate da ste na izmaku snaga. Ipak, još uvek vas drži to što znate da će priznanje ili materijalna nadoknada za ovo biti vredni truda. Opterećeni ste time što vas partner pritiska da se susretnete, a vi nemate snage niti volje za to.

 

Srpski telegraf.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci