[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 16. januar: Ko mora da jasno POSTAVI GRANICE u ljubavi, a ko treba da bude OBAZRIV na poslu?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Današnji pun mesec dešava se u vašem polju tajni. Period pred vama može vam doneti zabrinutost zbog konkurencije, ali i razmišljanja kako da neke situacije preokrenete u svoju korist. Pokušajte da tajne ne utiču na vaš emotivni segment. Danas ste nešto statičniji i neraspoloženi.

BIK
Pun mesec je u polju prijatelja, šansi, podrške od drugih, uzvraćene ljubavi. Čini mi se da ćete ga najviše osetiti u svojim emotivnim relacijama i da označava ulazak u period kada ćete biti spremniji da se sa nekim povežete i napravite ozbiljniji korak. Tokom dana pomalo mutno raspoloženje.

BLIZANCI
Pun mesec je u polju nadređenih, karijere, pozicije. Tokom narednog perioda shvatićete da morate više da se aktivirate da biste dobili ono što želite i da je još dugačak put pred vama. Ovog dana niste u mogućnosti da postignete sve ono što želite, premalo je vremena za sve.

RAK
Pun mesec pada u polje planova, inostranstva, ekspanzije. Tokom narednog perioda moraćete na mnogo realnijim osnovama da zasnivate svoje namere ako želite da ostvarite uspeh. Danas vam je potrebna emotivna sigurnost, ali vam ona izmiče.

LAV
Pun mesec u vašem je polju promena, kriza, novca od drugih ljudi. Tokom narednog perioda bićete primorani da se prilagođavate uslovima na tržištu i da se odgovornije postavite prema svojim obavezama. Raspoloženje u toku dana pomalo statično.

Foto : Envato.

DEVICA
Pun mesec je u polju poslovnih i emotivnih partnerstava. Možda u ovom trenutku ne vidite tačan pravac u ovom segmentu, ali moraćete da naučite da prepoznate prave ljude sa kojima možete graditi budućnost. Tokom današnjeg dana rascep između želja i mogućnosti.

VAGA
Pun mesec je u polju svakodnevice, poslovnih okolnosti, kolega. Očigledno je da će vreme pred vama doneti da u ovom segmentu naučite da prepoznate osobe koje vas podržavaju i da se posvetite saradnji sa njima. Tokom ovog dana ste preopterećeni obavezama.

ŠKORPIJA
Pun mesec se nalazi danas u vašem polju ljubavi. Pred vama su značajne promene u ovom segmentu, i očigledno je da su neke vaše emotivne relacije spremne za ozbiljnije korake. Danas ste čudno raspoloženi, zamišljeni i željni podrške od strane partnera.

STRELAC
Današnji pun mesec u polju doma i porodice označava da ulazite u period kada će vaši bračni odnosi biti prioritetni za sređivanje. Takođe, pojedini Strelčevi će se angažovati oko kupovine ili prodaje nekretnine. Današnji dan uglavnom ćete provesti u planiranju perioda nadalje.

JARAC
Pun mesec u polju pokreta, kontakata, komunikacije, dogovora donosi vam period kada ćete moći da napravite konkretnije pomake u bitnim životnim relacijama, i poslovnim i emotivnim. Od vas će se zahtevati posebno angažovanje i prilagodljivost. Raspoloženje tokom dana pomalo mutno.

VODOLIJA
Pun mesec je u vašem polju posla i novca. Tokom narednog perioda doneće vam veće zarade, ali komplikovane i teške saradnje, oko kojih će biti neophodno da se dosta angažujete. U toku današnjeg dana bićete najviše okrenuti ka svom emotivnom partneru, jer od njega crpite podršku i snagu.

RIBE
Pun mesec je u vašem polju ličnosti i naredni period je vreme kada ćete sebe isticati u prvi plan i biti spremni da se itekako založite za one stvari i ljude koji su vam bitni. U toku ovog dana imaćete dosta promenljivo raspoloženje, ali ćete najviše biti usmereni ka emotivnom segmentu

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci