[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 16. novembar: Škorpije, ne reagujte na provokacije; Rakovi, razotkriveni ste

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Neko se nudi da vam pomogne, ali vi niste sigurni da li je ova osoba iskrena ili pokušava da manipuliše vama. Partner će vas danas podsetiti na obećanje koje niste ispunili. Izgovaraćete se obavezama i pokušavati da skrenete razgovor na drugu stranu.

BIK
Drugima se sviđa vaš način razmišljanja i ideje koje iznosite. Ne ustručavajte se da otvoreno porazgovarate sa nekim koga smatrate autoritetom u vašoj poslovnoj oblasti. Partner pokušava da vas podseti na dogovor koji vi uporno izbegavate.

BLIZANCI
Zanimljiva dešavanja i splet dobrih okolnosti, pa će biti lakše odraditi obaveze. Intelektualno ste i više nego jaki, pa iskoristite ovo vreme da rešite problem koji vas već duže vreme muči. Na prvom susretu sa nekim ko vam je simpatičan bićete duhoviti, zanimljivi.

Foto : Envato

RAK
Teško je da ćete moći da izbegnete nekog ko je uporan da razgovara sa vama. Ovu obavezu već izvesno vreme odlažete i danas ćete biti priterani uza zid. Iznenadićete se jer vam sagovornik prija više nego što ste očekivali. Zanimljiv konakt sa simpatijom.

LAV
Od ovog dana ulazite u period kada morate više da povedete pažnju kako nastupate prema drugima. Ako se budete ponašali previše ambiciozno, naići ćete na otpor okoline. Voljena osoba vam može prebaciti da se prema njoj ponašate bahato.

DEVICA
To uvek tako bude, jedan dan propustite da nešto odradite, već sledeći vam se to obije o glavu. No, nije samo to problematika. Danas vas baš ništa neće hteti, problemi sa tehnikom i dokumentacijom. Ali će zato biti interesantnih susreta sa suprotnim polom.

VAGA
Hitro, burno, užurbano. A vi ćete se u svemu ovome snalaziti. Ništa vam nije teško da uradite, pa ćete biti spremni i da pomognete osobama sa kojima radite. Komunikacija vam je najjače oružje, pa bi bilo dobro iskoristiti ovo za razgovor sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA
Ako ste mislili da vam je jučerašnji dan bio naporan, onda se spremite i za ovaj. Nastavak priče od juče – sukobi sa saradnicima, isterivanje volje i jednih i drugih. Nema nikakve poente da svoje raspoloženje prenosite na najbliže i na ljude kojima ste dragi.

STRELAC
Možete ugovoriti nešto oko čega se već izvesno vreme angažujete. Iskoristite ovo vreme da pokrenete sve ono što vas interesuje jer ste ubedljivi i možete lako uticati na sagovornika. Taman je vreme da sa nekim ko vam je zanimljiv pojačate komunikaciju.

JARAC
Neko pokušava da utiče na vas i da vas izbaci iz takta, ali vi to nećete dozvoliti. Svesni ste vrlo dobro šta i kako radite i nećete prihvatati tuđe sugestije. Niko vas ne može poremetiti kada ste u raspoloženju kao danas. Flertovanje.

VODOLIJA
Danas neko pokušava da vam protivureči, ali vi ne obraćate mnogo pažnje. Nećete dozvoliti da vam pokvare raspoloženje. A ono je dobro i podsticajno. Neko vam daje naznake da bi voleo malo bolje da vas upozna, prijaće vam flertovanje.

RIBE
Dobri partnerski odnosi su ono što vam je danas najbitnije. A sve bi trebalo da funkcioniše i sa poslovnim saradnicima, ali i sa emotivnim partnerom. Bićete zadovoljni što uspevate da završite obimniji projekat. U susretu sa voljenom osobom bićete raspoloženi.

 

Telegraf.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci