[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 17. novembar 2023. godine: Ribe čekaju veliki izazovi, Device će blistati na poslu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ovan
POSAO: Biće vam poverena poslovna tajna, ili neki važan dokument može da dođe u vaše ruke. Nećete zloupotrebiti situaciju. 

LJUBAV: Želite da dokažete partneru da ste u pravu, bez obzira na sve. Pazite kako komunicirate. Mogući konflikti.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija, problemi sa venama.

Bik

POSAO: Veoma ste odlučni. Neko će pomisliti da ste tvrdoglavi, ali vi ipak igrate na sigurnu varijantu koja vam donosi profit.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana može da vas impresionira iskusni zavodnik. Ko li je to… Neko i vas da impresionira.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak.

Astrologija foto:Envato
Blizanci

POSAO: Tokom današnjeg dana se dešava mnogo toga. Nadređeni će danas odlučiti o tome da li ste zaslužili višu poziciju i njihovo poverenje.

LJUBAV: Prilika za tajnu vezu ili flert sa zauzetom osobom. Vodeni znaci bude u vama posebne emocije danas.

ZDRAVLJE: Možete imati probleme. Posetite lekara, nemojte da pijete lekove na svoju ruku.

Rak

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete steći sasvim pogrešan utisak o nekoj situaciji. Bolje bi bilo da ne žurite sa osudama.

LJUBAV:  Veoma ste emotivni i danas će vam to biti dovoljno za sreću. U braku – nežnosti. Ako ste slobodni, danas možete ući u kvalitetnu vezu.

ZDRAVLJE: Vodite računa o hormonima i ginekološkim problemima.

Lav

POSAO: Negde ste izgubili elan koji ste imali početkom ove sedmice. Radije ćete se prepustiti, nemate volju sada da menjate stvari.

LJUBAV: 
Imate utisak da ste nepoželjni u nečijem društvu. Teški odnosi sa bračnim partnerom.

ZDRAVLJE: Pazite šta pijete i jedete, opasnost od bakterija.

Devica

POSAO: Niste više sigurni šta je dobro, a šta ne. Imate utisak da bi najbolje bilo da odustanete od svega. Međutim, moraćete danas da se suočite sa problemima.

LJUBAV: Partner će vas impresionirati! Ako ste slobodni, nećete odoleti nečijem šarmu. Lep dan!

ZDRAVLJE: Nervozan stomak, grčevi, problemi sa varenjem.

Jarac

Jarčevi će biti puni energije i motivacije te skloni preuzimanju inicijative i samostalnom delovanju. Ali, da bi postigli svoje ciljeve, moraće da sarađuju i razmenjuju ideje sa drugima. Ljudi rođeni u ovom znaku trebalo bi da budu spremni na neke prepreke ili izazove koji bi se mogli pojaviti na njihovom putu do uspeha. Jarčevi će se posebno fokusirati na pronalazak ravnoteže između poslovnog i privatnog života. Savet je da se posvete sebi i vremenu za opuštanje.

Vodolija

Vodolije će biti pune kreativne energije i inspiracije, što će im omogućiti da razvijaju svoje talente i sposobnosti. Biće važno da se okruže pozitivnim ljudima kako bi održale motivaciju i entuzijazam. Moguće je da će se u aprilu pojaviti neki izazovi ili prepreke, ali Vodolije će biti spremne da se suoče sa njima i nađu rešenje. Vrlo je bitno da budu strpljive i uporne, te da ne odustaju od svojih ciljeva, čak i ako put do njih bude težak. Vodolije će tokom ovog meseca tražiti i nove prijatelje i saradnike jer će želeti da se okruže ljudima koji dele njihove vrednosti. Naredni period biće veoma dinamičan za pripadnike ovog znaka, a najviše će se usredsrediti na ostvarenje ciljeva i ambicija, održavanje dobrih odnosa sa prijateljima i brigu o zdravlju.

Ribe

Ribe očekuje zanimljiv period izgradnje temelja za budućnost i ostvarenje ciljeva. U ovom razdoblju Ribe će biti pune kreativne energije i inspiracije, što će im omogućiti da razvijaju svoje talente i sposobnosti. Takođe, biće posebno osetljive na svoje unutrašnje instinkte i intuiciju te će moći da ih uspešno koriste za napredak. Kad je reč o odnosima, Ribe će tokom aprila biti sklone da traže dublje veze sa drugim ljudima. To će im možda doneti uspeh i na ljubavnom planu. Ovo je idealno vreme da se posvete sebi i svojim željama. Moraju dobro da povedu računa o zdravlju, te da izbegavaju stres i da nastoje da se što manje umaraju. Poželjno je da jedu zdravu hranu i treniraju, te da paze na svoje telo.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci