[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 19. februar: Device – pripremite se na iznenađenje, odličan dan za Ribe…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Usmereni ste na svoj dom i porodično okruženje. Odatle crpite snagu i energiju za sledeću radnu sedmicu. Uživaćete u ispunjenom danu, a kasni popodnevni i večernji sati vam donose i mogućnost susreta sa voljenom osobom ili nekim ko vam je zanimljiv.

BIK
Polje kretanja, kratkih putovanja, kontakata sa drugima danas je naglašeno tranzitnim Mesecom. Budite spremni na susrete sa onima koje volite i koji su vam bliski. Bilo bi dobro da i izađete, prošetate, odete na izlet van grada, na bazen ili reku.

BLIZANCI
Vreme je da se tokom ovog dana više opustite. Nemojte razmišljati o obavezama koje vas čekaju, ostavite ih za narednu sedmicu. Sa voljenom osobom, prijateljem ili članovima porodice organizujte neko zajedničko okupljanje i provedite se.

RAK
Mesec je danas u tranzitu kroz vaše polje ličnosti, donoseći vam dobro, ali promenljivo raspoloženje. Naročito ćete u prepodnevnim satima biti nervozni ili lako razdražljivi. Ovo je samo prolazno, drugi deo dana je bolji po vas.

Foto : envato

LAV
Upleli ste se u razmišljanja, planiranja. Čini vam se da ćete teško izaći na kraj sa nekim situacijama koje dolaze. Naročito ćete u prepodnevnim satima biti okupirani brigama i strahovima. Ostatak dana, kada se oraspoložite, najbolje posvetite sebi.

DEVICA
Dan kao stvoren za proslave i veselja, u suštini – za okruženost dragim ljudima i prijateljima. Moguće je da ćete otići na neku proslavu, društveno dešavanje, okupljanje. Ukoliko ne – organizujte nešto kod sebe, jer ćete se izuzetno dobro provesti.

VAGA
Danas vam se možda i ne izlazi van kuće, ali bi bilo dobro da poslušate prijatelje ili voljenu osobu, koja pokušava da vas „izvuče“. Videćete da će vam raspoloženje biti bolje, kada ste okruženi onima koje volite. Opustite se malo.

ŠKORPIJA
Dan je idealan da budete u pokretu. Nemojte samo da sedite i da razmišljate previše, taj pokret ne treba da bude misaoni, već fizički. U prevodu – idite negde u provod, ako je moguće – van grada. Uživajte i opustite se sa onima koje volite.

STRELAC
Mesec je danas u vašem polju strasti, kriza, pa očekujte u prepodnevnim satima uzburkanost u mislima. Moguće je da će se ovo najviše okrenuti na kontakt sa voljenom osobom, simpatijom, ili decom ukoliko ste roditelj. Nemojte biti tvrdoglavi u nekim situacijama.

JARAC
Naglašeno polje partnerstava donosi vam veliku potrebu da neke stvari u odnosu sa voljenom osobom raščistite. Nemojte preterivati sa zahtevima. Oni sa kojima danas dolazite u kontakt verovatno će vas nervirati više nego inače.

VODOLIJA
Neke obaveze koje vam inače nisu mile, moraćete da odradite tokom ovog dana. Bilo bi dobro da danas posvetite i nešto više vremena sebi, svom zdravlju i opuštanju. Rasteretite se od svega i pronađite opuštenost, najpre u kontaktima sa prijateljima.

RIBE
Jako vas danas interesuje sve ono što je vezano za ljubav, za uživanje, za kontakt sa decom, za sportske aktivnosti. Ukoliko postoji simpatija, danas je naglašena potreba da budete u kontaktu. Lep dan je pred vama, mada ćete verovatno potrošiti više novca.

 

telegraf.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci