[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 19. novembar: Ljubomora će jednom znaku UPROPASTITI DAN, a kome konačno stiže PONUDA ZA POSAO?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Znam da vam nije do posla tokom ovog dana, premorili ste se i najradije biste otišli kući. Ne budite nervozni, pokušajte da se smirite i funkcionišete opuštenije. Naglašena strast prema voljenoj osobi; mogućnost za intenzivno popodne i veče.

BIK

Ništa od onoga što ste isplanirali ne funkcioniše. Ako već vidite da situacija ide tako kako ide, makar pokušajte da je pratite i da se ne nervirate. Napeti ste jer niste sigurni ni kako ćete uspeti da se uskladite sa voljenom osobom. Odlaganja u planovima.

BLIZANCI

Jedan veliki deo problema i najkomplikovanijih obaveza ste uspeli da skinete sa dnevnog reda. Vaše optimistično raspoloženje popraviće atmosferu i u kolegijalnom okruženju. U emotivnom segmentu nervoza se smiruje. Bolje funkcionišete.

RAK

Neko vas nervira i „skače vam po živcima“. Svom snagom volje ćete pokušavati da postignete kompromis sa ovom osobom, ali i da sebe stabilizujete. Popodnevne sate posvetite odmoru i porodici. Kontakt sa voljenom osobom će vam jako prijati.

LAV

Niste planirali da baš danas budete u obavezama preko glave, ali ispada da će to tako biti. Nema opuštanja, nema rasterećenja. Moraćete da jurite na sto strana. Emotivni partner pokušava da se uskladi sa vama, ali danas to teško ide.

DEVICA

Finansijski segment vam je danas posebno bitan. Moguće je da neki novci legnu na vaš račun, ali je isto tako izvesno da ćete ga odmah proslediti dalje. Takođe, možete potrošiti neuporedivo više od onog što ste planirali. Emotivno ste dobro.

VAGA

Želećete danas da više pažnje posvetite sebi i svojim prioritetima. Iskreno, ne znam kako ćete uspeti da se uklopite u poslovne obaveze. Emotivno – dobar odnos sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Dok sa jedne strane vrlo intenzivno radite na svojim planovima, sa druge nikako ne uspevate da dostignete onaj nivo da možete da kažete da ste zadovoljni. Smetaju vam sitnice koje i nisu toliko bitne. Emotivno – nesklad sa partnerom.

STRELAC

Ima nekih poslovnih obaveza koje morate završiti, ali vas čeka i dosta ličnih koje takođe morate obaviti. Pokušavaćete da balansirate, više ili manje uspešno. U drugom delu dana rasterećenje. Moguće zbog prisustva, ali i pomoći od strane voljene osobe.

JARAC

Da, znam da ste nervozni jer morate neke obaveze završiti na brzinu, ali to ne znači da svoje loše raspoloženje treba da prenesete onima sa kojima ste u kontaktu. Pokušajte da se smirite i funkcionišete korak po korak.

VODOLIJA

Unervozili ste se zbog posla i obaveza. Pokušajte da svojom nervozom ne pokvarite dogovore i kontakte sa ljudima koji su vam poslovno ili emotivno bitni. Sve što hoćete da kažete, možete reći i na neki mekši, lepršaviji način.

RIBE

Neke promene po pitanju obaveza ili dogovora nikako vam neće prijati. Vi ste napravili raspored i sada morate da ga menjate, a nemate strpljenja za to. U emotivnom segmentu ne uspevate da se po nekim pitanjima uklopite sa voljenom osobom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci