[acf field="pre_title"]

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. AVGUST: Devica ne veruje partneru, Škorpija je tajnovita, a Vodolija neće da se pravda!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Tokom celog dana ćete osećati napetost, a sve zbog mnoštva obaveza koje čekaju da ih završite. Krajem dana iscrpljenost i potreba za odmorom. Nemate mogućnosti za susret sa osobom koju priželjkujete, ali ćete intenzivno održavati komunikaciju.

BIK
Osećate da informacije koje dobijate ne odgovaraju pravom stanju situacije koja vas interesuje. Pokušavate, ali trenutno ne možete da dokučite šta je po sredi. Misli usmeravate ka nekom ko nije vaš emotivni partner. Ne možete da se oduprete privlačnosti.

BLIZANCI
Ne sviđa vam se u kom se pravcu odvija dogovor ili poslovna situacija. Od vas se očekuje da pređete preko uslova koji vam ne odgovaraju. Ne odgovara vam trenutna situacija između vas i osobe koja vam se dopada, ali ne znate kako da je promenite.

RAK
Sve ide u onom pravcu koji ste i očekivali. Neko od kolega se može otvoreno suprotstavljati vašim predlozima, ali imate podršku od nadređenog. Tokom dana će vam više puta padati na pamet osoba iz prošlosti. Razmišljate da li vredi pokušati ostvariti kontakt.

Foto : envato

LAV
Imate sreće u dogovorima. Potrebno je da bolje organizujete obaveze i više im se posvetite. Shvatate da morate da promenite neke stvari kod sebe, ako želite da se voljena osoba povede vašim primerom. Stalo vam je do stabilnosti vas kao para.

DEVICA
Zastoj koji doživljavate u onome što ste planirali, samo je kratkotrajne prirode. Nema potrebe za nestrpljivošću i potenciranjem na napetim situacijama. Sve će se srediti brže nego što mislite. Osećate izvesnu vrstu nepoverenja kada je voljena osoba u pitanju.

VAGA
Dan odličan za bilo šta što je vezano za lični segment ili za aktivaciju oko privatnih poslovnih dogovora. Neko vam dolazi sa predlogom koji će biti teško odbiti. Shvatate da ste završili sa nekim osobama, ali još uvek osećate neku vrstu tuge ili sentimentalnost.

ŠKORPIJA
Saradnici ne mogu „pročitati“ o čemu mislite, razmišljate i u kom pravcu su usmerena vaša interesovanja. Veliki emotivni poticaj u vama, probuđena senzualnost i romantičnost. Neke stvari se ne usuđujete da kažete voljenoj osobi.

STRELAC
Neke stvari su došle na svoje mesto i sada objektivnije i jasnije vidite situacije oko kojih ste angažovani. Napravite listu prioriteta, mnogo posla je pred vama. Shvatate da ste zapostavili potrebe voljene osobe i pokušavate da smislite način kako da to ispravite.

JARAC
Obično se prilagođavate drugima i njihovom tempu rada. Danas je trenutak da se poslovna okolina prilagodi vama. Dobre radne sposobnosti i aktivnost. Uz emotivnog partnera se relaksirate i na taj način opuštate od napornih momenata na poslu.

VODOLIJA
I sami shvatate da vam je prisustvo jednog saradnika neophodno, ali ne možete da podnesete provokacije sa njegove strane. Dosta vam je ubeđivanja i pravdanja svojih postupaka. Imate intenzivan susret sa jednom osobom zasnovan na jakom flertu i strasti.

RIBE
U prvom delu dana dobro raspoloženje, ali nekako kao da nalećete na osobe koje vas „mrače“ i unose vam nemir. Kako dan bude odmicao i vi ćete postajati sve ćutljiviji. Ovome će doprineti i nemogućnost emotivnog partnera da provede više vremena sa vama.

 

telegraf.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci