[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 7. novembar: Ribe se svađaju sa voljenom osobom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Ni u današnjem danu dosta situacija vam neće ići od ruke, neka rešenja će vam izmicati za dlaku, a probleme ćete rešavati bukvalno u poslednjem trenutku. Komunikacija sa ljudima oko vas, pa i sa emotivnim partnerom biće dosta zategnuta.

BIK
Suviše spora realizacija svega onoga što ste zamislili očekuje vas tokom današnjeg dana. Mogući su i manji problemi sa novcem, pogotovo ako očekujete da vam neko vrati dugovanje. Nervoza u odnosu sa voljenom osobom – neka pitanja je bolje ne pokretati.

BLIZANCI
Iako vas i danas očekuje dosta „borbe“ u poslovnom segmentu, ipak ćete bolje proći nego tokom jučerašnjeg dana. Neke situacije ćete rešiti, a pokrenuće se i papirološka pitanja koja su bila u zastoju. Sa voljenom osobom danas nema zadovoljavajuće komunikacije.

RAK
Pokušavaćete da koliko toliko uskladite odnose sa onima koji su oko vas, ali to će vam danas dosta teško polaziti za rukom. Drugi kao da vas ne čuju ili vas jednostavno ne razumeju na pravi način. Možete biti neraspoloženi zbog partnerovih postupaka.

LAV
Pripremate se studiozno za razgovore koje morate obaviti tokom ovog dana, ali nikako ne osećate samopouzdanje i sigurnost. Pokušajte da potisnete svoje strahove. Komplikovani odnosi sa starijim kolegama. Priđite voljenoj osobi na neki suptilniji način.

DEVICA
Oni sa kojima ste u kontaktu danas možda previše očekuju od vas. Preumorni ste i iscrpljeni i mozak vam ne radi kao inače. Osim toga, neke sitne obaveze vas konstantno koče. Partner vas danas može iznenaditi lepim vestima.

Foto : envato

VAGA
Iako se neka rešenja još nisu aktivirala, svesni ste da dolazi do promene po onim pitanjima koja su vam bitna. Nećete još uvek dobiti zvaničnu potvrdu niti informacije, ali shvatate da je to pitanje dana. Opuštate se u komunikaciji sa nekim ko vam je privlačan.

ŠKORPIJA
Nemojte biti naivni po nekim pitanjima niti verovati obećanjima drugih. Ne možete meriti sve prema sebi, vi kada se na nešto obavežete to i uradite. Drugi ne funkcionišu tako i to ćete i uvideti, jer neće ispuniti svoj deo pogodbe. Emotivno – prolazna neraspoloženja.

STRELAC
Budite oprezni u svakoj vrsti dogovora koje ostvarujete. Moguće je da ćete napraviti grešku u proceni i pristati na nešto što vam ne odgovara. U emotivnim relacijama osećate neispunjenost i stegnutost. Partnerove inicijative nema, a vi se osećate nesigurno.

JARAC
Iskreno se nadate da ono što ste čuli nije samo „obećanje, ludom radovanje“. Ipak, imate dosta poverenja u osobu sa kojom se dogovarate, pa se nadate da će sve ovo i biti ispoštovano u narednim danima. Pokrenite se malo ako ste usamljeni.

VODOLIJA
Sve funkcioniše više nego dobro kada je jedan dogovor u pitanju, ali nikako da dođe i do konačnog rezultata i realizacije. Prihvatite da je tempo dešavanja sada nešto sporiji, sve će biti u redu, samo se malo opustite. Potrebno vam je da provedete više vremena u okviru porodice.

RIBE
Iako realno nema nekih pravih razloga za nezadovoljstvo, vaše je raspoloženje tokom ovog dana mutno. Moguće je da je ovo samo posledica umora koji vas je stigao. Ako u nekom trenutku osetite da padate u malodušnost, pokušajte da to razbijete kontaktom sa prijateljima ili šetnjom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci