[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za ponedeljak, 12. februar: Ovnu nestabilno na poslu, Raku u ljubavi, a jednom znaku će sve ići od ruke

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ovaj pun Mesec donosi mnogo informacija sa svih strana važnih i manje važnih, pa sve treba dobro poslušati da nam nešto bitno ne promakne. Ipak će pojedine osobe pronaći mesto za mir. Mnoge osobe se druže sa prijateljima i razmenjuju važne životne priče i savete. Naravno da će biti i zabave smeha i ozbiljni mudrih saveta od osoba koje poštujete i cenite.

Mesec će biti aspektovan sa Neptunom što će biti dobro za unutrašnje spoznaje,meditacije, neke novoprobuđene kreativnosti. Pojedine osobe mogu imati proročke snove ili da prime razne poruke preko snova. Ovaj pun Mesec može doneti dobre transakcije sa inostranstvom ili poslove i dogovore sa strancima. Generalno gledano, potrebno je da se malo prilagodite i strpljenjem da prevaziđete probleme ako se dogode.

Pun Mesec u Blizancima je nervozan i nestrpljiv. Potrebno je prilagoditi se i strpljenjem pobediti eventualne poteškoće. Ipak, ovo je dobro vreme za samospoznaju, meditaciju i kreativnost. Sledi prognoza po znakovima!

Stvaraju se gužve na sve stane, pristiže puno informacija, važnih i manje važnih… Treba sada biti pažljiv i dobro otvoriti uši da nam nešto bitno ne promakne.

Pojedine osobe će, uprkos svemu, pronaći mesto za mir. Mnogi će se intenzivno družiti i razmenjivati važne životne priče i savete. Naravno da će biti i zabave i smeha, ali i ozbiljnih saveta od osoba koje poštujete. Mesec će biti aspektovan s Neptunom što će biti dobro za samospoznaju, meditaciju i neku novoprobuđenu kreativnu zanimaciju. Pojedine osobe mogu imati proročanske snove ili će primiti razne poruke preko snova. Ovaj pun Mesec može doneti dobre transakcije s inostranstvom, odnosno kvalitetne poslove i dogovore sa strancima. Generalno gledano, potrebno je malo se prilagoditi i strpljenjem prevazići izazovne situacije i probleme.

OVAN

 

Vama se ovaj pun Mesec događa u trećem polju komunikacije, kraćih putovanja, papira, dogovora, porodice i komšija. Budite oprezni šta pričate jer ste po prirodi brzopleti, a ovaj Mesec u Blizancima je nervozan i nestrpljiv. Poslovni pregovori su u toku i narednih dana.

 

BIK

 

Kod vas se ovaj pun Mesec događa u drugom polju finansija i materijalnih dobara. Moguće su vesti o novčanom dobitku ili ako ste u nekim pregovorima za prodaju ili kupovinu, možete imati težeg sagovornika. Ali ni vi niste laki i ne popuštate pa je izvesno da dođe do dogovora.

 

BLIZANAC

 

Kod vas se ovaj pun Mesec odvija u prvoj kući pa će biti javnih nastupa ili planiranja za Novu godinu. Moguća je dilema oko nekih odnosa. Ipak ne nasedajte na neke priče. Pojedini Blizanci mogu imati nekih problema sa zakonom ili kaznama u saobraćaju. Gužva i nervoza je neizbežna.

Kod vas se ovaj pun Mesec događa u dvanaestom polju psihe i tajni pa se mogu događati iznenadne spletke ili prepirke na poslu. Moguć je iznenadni izliv emocija koje će vas preplaviti, sve ono što ste potiskivali duži vremenski period. Odmarajte se i obratite pažnju na vaše zdravlje.

 

LAV

 

Vama se ovaj pun Mesec događa u jedanaestoj kući prijatelja, planova, očekivanja i penzije. Mnogi Lavovi mogu imati poslovni uspeh i ako vam je neko pomogao da uspete – nagradite ga. Pojedini Lavovi mogu započeti ljubavnu vezu!

DEVICA

 

Vama se ovaj pun Mesec događa u desetom polju karijere i jednog roditelja. Iako su nervoza i haos prisutni na poslu, posle uloženog truda sledi nagrada. Pojedine Device mogu nešto bitno kupovati – automobil, nekretninu.

VAGA

 

Vama se ovaj pun Mesec događa u devetom polju dalekih putovanja, više filozofije, mudrosti i učenja. Bitno je da iz sebe iznesete svoja mišljenja i da ih ne držite u sebi. Pojedine Vage mogu doživeti i neka neprijatna iznenađenja. Otvoreno je neko putovanje pa ga ne izbegavajte.

 

ŠKORPIJA

 

Vama se ovaj pun Mesec događa u osmoj kući koja je vezana za transformaciju, nasledstvo i novac od partnera. Moguće je da dobijete novac koji očekujete ili neko povećanje plate. Pojedine osobe mogu dobiti pozitivan odgovor za zaposlenje. Moguće su neke avanture.

Kod vas se ovaj pun Mesec događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa i tu možete očekivati puno aktivnosti. Moguće su neke sudske ili zakonske procedure, a s partnerom neka natezanja i nesporazumi. Obratite pažnju na zakonska prava.

Foto : envato

JARAC

Kod vas se ovaj pun Mesec događa u šestom polju svakodnevnog života, posla i zdravlja. Mnogi Jarci sada treba da rade sve što je po propisu jer ako nešto skrivate, sada to može biti otkriveno. Možda i vi saznate nešto što se od vas tajilo.

VODOLIJA

 

Vama se ovaj pun Mesec događa u petom polju ljubavi, dece, zabave i sporta. Mnoge prilike dolaze preko ljubavi i prijatelja, dok se neki novi planovi i želje mogu sada ostvariti. Moguća su nova poznanstva, ali pazite da vas neko ne prevari u poslu.

 

RIBE

 

Vama se ovaj pun Mesec događa u četvrtoj kući jednog roditelja, kuće i porodice. Čuvate se prevare, posebno kada su u pitanju posao, kupovina ili prodaja. Mnoge Ribe mogu dobiti poruke preko snova. Meditacija je sada pravi lek za vas.

 

glossy.espreso.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci