[acf field="pre_title"]

Horoskop za 18. novembar: Ova dva znaka stavljaju tačku na svoju ljubav, Vaga ulazi u sukob, Jarac u raspravu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Možda ovaj dan neće obilovati najboljim rezultatima, ali ćete na njegovom kraju itekako biti zadovoljni svim onim što ste uradili. Mali uspesi, mali pomaci, ali kada sve saberete, dovoljni da ovaj dan prozovete uspešnim. Komunikacija sa partnerom je štura i neinspirativna.

BIK
Možda vi lično danas i nećete biti baš u savršenom fazonu za posao, ali situacije koje vam idu na ruku će se nameštati same od sebe. Još samo da ih vi iskoristite na pravi način i da ovo bude uspešan poslovni dan. Susret sa osobom koju volite može biti izuzetno lep.

BLIZANCI
Koliko god se vi trudili da se uklopite sa osobama koje su vam poslovno važne, itekako je moguće da ovo nećete uspeti da ostvarite do kraja. Svi rezultati danas su polovični. Emotivni segment je ipak aktivniji od poslovnog i danas može doneti lepa iznenađenja.

RAK
Danas kao da ste u raskoraku između racionalnog i emotivnog dela. Pokušavate da se usmerite na posao, ali misli vam konstantno beže na neku drugu stranu, najpre na onu koja se vezuje za ljubav. Imaćete problem sa fokusiranjem, potrudite se da ne napravite grešku.

Foto : Envato

LAV
Ukoliko ne odreagujete na vreme, neke poslovne prilike vam se mogu izvući iz ruku. Nemojte dozvoliti da vam pažnja luta, fokusirajte se na ljude sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Jako želite da vidite osobu koja je iz nekog razloga udaljena od vas.

DEVICA
Prvi deo radnog dana neće delovati obećavajuće, ali brzo dolazi do promena koje vam idu na ruku. Device mogu uspešno privesti kraju pregovore ili dogovore koji traju već izvesno vreme unazad. Trenutno ste zadovoljni svojom emotivnom situacijom.

VAGA
Iako poslovni segment ne funkcioniše loše ovih dana, ipak ste opterećeni nekim pitanjima i situacijama koje budućnost donosi. Vredi razmisliti o tome šta biste mogli da učinite da učvrstite svoje pozicije. Dobri kontakti sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA
Ovo nije poslovno loš dan po vas, ali vi niste u najboljoj energetskoj fazi, pa ćete čas funkcionisati korektno, čas otaljavati ono što imate od obaveza. Emotivni segment vas u isto vreme inspiriše, ali i donosi gomilu pitanja na koja nemate odgovor.

STRELAC
Možda vi niste orni za posao, ali posao jeste oran za vas. Zato će vam ovaj dan nameštati situacije koje su po vas povoljne. Vaše je samo da se pokrenete i prihvatite ih. Trenutno su vam misli više usmerene na segment emocija – postoji osoba koja vas jako interesuje.

JARAC
Korektne informacije, povoljni dogovori, dobar odnos sa onima sa kojima sarađujete. Uspešan, mada ne lagan dan. Vodite računa o finansijama jer ste skloni troškovima. Lepi momenti sa emotivnim partnerom mogu ublažiti neke loše situacije iz prethodnog perioda.

VODOLIJA
Danas niste nimalo inspirisani po pitanju posla. Uglavnom ćete odrađivati obaveze, čisto da niko ne bi mogao da vam kaže da ne radite ništa. Niste fokusirani niti zainteresovani. Postoji nešto po pitanju emocija što vas opterećuje i burgija vam u mislima.

RIBE
Možete u prvom delu dana pronaći odgovore ili rešenja koja su vam važna. Ukoliko je potrebno da obavite sastanak ili dogovor sa saradnicima, to će proći dobro i pored vaše nervoze. Mogućnost zanimljivog susreta, flertovanja, čak i avanture.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci