Hristina Popović je iskreno govorila o svemu kroz šta je prolazila.

Hristina Popović o svojoj najvećoj životnoj borbi!

" REKLI SU MI DA NEĆU MOĆI DA RODIM DETE ".

Pročitajte još

Glumica Hristina Popović otvorila je dušu i iskreno pričala o tome da li je prihvaćena i kako se nosi s tim što je, jednostavno, drugačija. Otkrila je zbog čega ljudima ne pokazuje svoju pravu stranu, šta je zabrinjava kod odrastanja ćerke i šta joj je pomoglo da konačno stekne samopouzdanje.

Hristina Popović story.rs

Pre devet godina dobila je ćerku Luče s hrvatskim kolegom Bojanom Navojcem, a prema majčinstvu je zahvaljujući brojnim preispitivanjima počela drugačije da se odnosi. Iako su joj rekli da nikada neće moći da ima decu, Hristina je danas srećna majka i ponosna na svoju naslednicu.

„Motivacija je moje najbolje oružje, uvek ih imam nekoliko u džepu, za svaki slučaj, ali kada ih ponestane, obratim se školovanim ljudima za to. Mom samopouzdanju dosta je pomoglo i to što sam počela da lagano ispitujem svoje granice i pobeđujem samu sebe. Naime, tokom letovanja s mamom i tek rođenom ćerkom u Budvi, u našoj kući, negde 2014. godine, počela sam da šetam i shvatila da mi to prija, zatim sam instalirala aplikaciju po kojoj jedan minut trčiš najbolje što umeš, drugi pešačiš. Pomislila sam: ‘Što neću to moći, evo, rodila sam dete, rekli su mi isto, da ni to nema šanse da se desi i desila se i predivna je’. I tako za dve nedelje boravka na primorju uspela sam da istrčim pet kilometara. Nakon toga dobila sam veliko samopouzdanje i zapitala se šta ja to sve mogu. U 33. godini sam promenila život, potpuno sam izbacila psihoaktivne supstance, alkohol na prvom mestu. Nije to išlo uz stil samohrane keve“, zaključila je Hristina.

O izazovima, odlasku kod psihijatra i borbi sa sramežljivošću, harizmatična glumica govorila je iskreno i otvoreno.

„Stalno nas uče da se prilagodimo i ja sam to radila. Recimo, sviđa mi se neki frajer, ali shvatam da ne može da prihvati baš svaki deo mene i onda krećem u amputaciju, dok potpuno ne izgubim sebe. Zašto je toliki problem ako se izdvajaš? Pitam, jer imam dete i često čujem kako joj kroz osmeh kažu da je drugačija i nastojim da ne upadne u zamku i ceo svoj život se trudi da se prilagodi kao što sam ja to činila“, rekla je Hristina.

„Neko me je baš nedavno pitao: ‘Pa, dobro, jesu li te prihvatili konačno?’ Rekla sam: ‘Ne’. Pita me opet: ‘Pa kako ne, imaš trideset i nešto?’. Ja kažem: ‘Jes’, vala, glupo, ali ne’ (smeh). Niko me nikada nije prihvatio onako kako je meni bilo potrebno, tako da imam dovoljno ranjivosti da se ogolim i priznam ko sam, već se dajem na komade i onoliko koliko neko može da me svari“, izjavila je glumica, koja ne traži toleranciju drugih, već dopuštanje.

„Tolerancija je, po mom mišljenju, tiha patnja. Postoji druga opcija, a to je dopuštanje da neko ima drugačiji izbor od tebe i da ga ne mrziš zbog toga. Mene su mama i tata učili da si ti odgovoran i kriv za sve što radiš, a tek kasnije, doduše 20 godina posle, shvatila sam da si ti zaslužan i za sve lepo što ti se događa. Roditelji su mi fenomenalni, ali valjda su na taj način želeli da me zaštite i nauče da držim kontrolu nad životom prihvatanjem odgovornosti“, iskrena je bila Hristina u Agelast podkastu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci