Sećate li se Nataše Kojić?

Htela karijeru u Americi, više od decenije ne može da se vrati kući, a sad ovako izgleda!

Nataša Kojić je ćerka pevača Dragana Kojića Kebe. Da jabuka ne pada dačleko od stabla dokaz je i Taša koja već više od decenije pokušava da u SAD napravi muzičku karijeru.

Pročitajte još

Nataša Kojić je ćerka pevača Dragana Kojića Kebe. Da jabuka ne pada dačleko od stabla dokaz je i Taša koja već više od decenije pokušava da u SAD napravi muzičku karijeru.

Rođena je jula 1984. godine u Loznici, a u Beogradu je završila srednju školu i Muzičku akademiju. Prvi nastup je imala 2001. godine na Beoviziji sa pesmom „Sanjalica“, a do odlaska u SAD 2008. godine, objavila je 3 albuma.

Kako je sama objasnila, dobila je stipendiju za Berkli, muzički koledž i otišla u Severnu Ameriku, tačnije Los Anđeles, a detalji o njenom školovanju su i do danas nepoznanica, osim da ima diplomu čuvenog koledža iz Bostona.

Tokom ranih godina u SAD, pojavljivala se svuda, pa tako i u jednom rijalitiju.

Ona se prijavila u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom „Milioner mečmejker“. Sve ostalo preuzima agencija, koja odabrane kandidate dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente, pošto oni zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera. Tako se i naša Taša našla u šouu. Da oproba sreću! Međutim, nju je tročlana komisija tada ismejala, što zbog godina, što zbog izgleda.

– Ti si pop pevačica i imaš 29 godina? – pitala ju je žena koja vodi agenciju. Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i ironično nastavila:- A koliko dugo već imaš 29? Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio pitanje koliko dugo je pop pevačica, na šta je Taša odgovorila: „Od svoje osamnaeste godine“, pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina!

– Ako ona ima 29, ja volim vaginu! – dodao je na kraju muškarac koji je bio treći član žirija, a iz te njegove rečenice se moglo zaključiti da je gej. Osim što je doživela da joj se podsmevaju, Nataša je ostala praznih ruku. Nije se dočepala svog milionera, veoma zgodnog doktora po imenu Teo Kousouli. On je završio s nekom drugom, a Nataša je krenula u nove pohode. Pojavljivala se u raznim filmovima kao epizodista ili statista, sanjajući o svom „američkom snu“.

Kako su mediji pisali, Srbiju navodno nije posetila više od deceniju zbog statusa azilanta u postupku koji ima u Americi. Naime, kada bi jednom napustila tu zemlju, više ne bi mogla da se vraća. Zbog toga, porodicu viđa samo kada je oni posete, a ovog leta naši mediji su izveštavali i o tome da se deklarisala kao lezbijka upravo zbog papira.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci